że leczenie depresi nie moze opierać się tylko na jedzeniu tabletek...
qiuru może jakiś stabilizator nastroju?
bo takie wachniecia nastroju jak u Ciebie ....... jesli nie cpasz to ja bym powiedzial o tym lekarzowi
I tak się zastanawiam co dodać mam ok 40zł budżet miesięczny ...za 300mg Mobemidu płace 17zł
czyli tak myślę żeby fluxanol lub hydroxyzyne dołożyć (wspominam ją fajnie)
Albo zamienić to wszystko na Bupropion tylko właśnie nie wiem Jak on działa bo niedługo mi się rodzaje leków skończą i co psychiatra powie Mi że nie ma dla mnie lekarstwa ...a Moklo mógłbym kontynuować choćby na same zdolności intelektualne
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
qiuru18 pisze:Tak tramadol w dawkach 200mg dziennie myślę że był by strzałem w dziesiątkęqiuru może jakiś stabilizator nastroju?
again and again
przecież zanim zacząłeś jeść moklobremid to byleś na pewnym dosyć skutecznym antydepresancie - klomipraminie prawda? radziłem ci abyś kontynuował leczenie tym lekiem skoro spisywał sie nie najgorzej zamiast znowu eksperymentowac z kolejnym lekiem
zamiast znowu eksperymentowac z kolejnym lekiem
Myslalem raczej o jakims węglanie litu
hey a ty probowales ze zwyklym prozakiem w jakiejs rozsadnej dawce ?
a też tak masz że po tabletce czujesz pulsowanie w głowie ..z powodu noradrenaliny i zawroty głowy do tego
Bo u mnie jakieś dziwnie to jest, efedryna fajnie działała ...a ta noradrenalina z moklo jakoś dupnie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.