Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
Xavi pisze:
2.Morfina
przereklamowana. to samo co koda, tylko szybciej wchodzi no i i.v. można podawać.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
number one to - Meskalina, najlepiej syntetyczna.

number two - zacetylowany fentanyl iv , chyba na ulicy mówi się na to "china white" ale nie jestem pewien
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Mnie się marzy moja laseczka, gdy przy mnie Jej nie ma - to jest mój najlepszy bzikotyk ;] :heart:
לאכול חומצה!
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
ksionc pisze:
number one to - Meskalina, najlepiej syntetyczna.

number two - zacetylowany fentanyl iv , chyba na ulicy mówi się na to "china white" ale nie jestem pewien
mówisz ze number ma meskalinę?? będe musiał z nnim pogadać:D
a tak pozatym to spróbował bym DMT w krysztale, ibogainy, hydromorfanu, kwasa w płynie i czekolady dietetycznej która smakuje jak prawdziwa czekolada ;)
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
jon pisze:
Xavi pisze:
2.Morfina
przereklamowana. to samo co koda, tylko szybciej wchodzi no i i.v. można podawać.
No bo kodeina coś tam w morfinę po zażyciu. Niemniej nie sądzę, żeby kodeina była przereklamowana. Przynajmniej nie bardziej niż piękny fin de siecle i wygodne otomany.
Mieć piękną apteczną butlę morphinum a męczyć się z antkiem, to przy moim fetyszyzmie morfiny prawie jak dmt freebase a mozga.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
1. MDMA krysztaly :)
2. LSD
3. metkat (tak tak wiem, ale sama kurwa probowac nie bede ;P kiedy ani zrobic ani puknac nie umiem).
4. heroina - ale tylko raz, z ciekawosci.

Tyle.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
aha, zapomniałbym.

chciałbym rzetestować LSD, ale tym razem w maksymalnej dawce tak 1mg. a potem z 50-60 mg DMT dla porównania ;)

chciałbym jeszcze kiedyś powtórzyć spotkanie z salvią, najlepiej jakimiś mocnymi ekstraktami, gdyż to co przeżyłem pogłębiło tylko moją ciekawość.

no i ibogaina, ale pod okiem doświadczonego szamana/terapeuty, bo może być niebezpieczna.
  • 5299 / 104 / 0
Ej vart nie przesadzaj. Wszystko jest dla ludzi, a dla mnie to ciekawostki. Zresztą, psychodeliki 4ever. Wiem już, że depresanty/stymulanty to nie moja bajka, to takie pierdu pierdu przy soczyście ususzonych grzybach ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
@pill
Taa, 'w ramach ciekawostki wjebię się w fentanyl żeby zobaczyć jak to jest' ;]
No nic, trzymam Cię za słowo że pozostaniesz wierny psychodelikom ^^ Btw, za 2-3 miesiące czeka mnie przeprowadzka do Wro, pokażesz mi tamtejsze grzybiaste miejscówy ;)

@topic
Ktoś tu wspomniał o ibogainie. Czytałem kilka raportów... Hmm, naprawdę ciekawa opcja. Ale raczej nie do zdobycia...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2497 / 49 / 0
O wlasnie, ibogainetez bym wzial, ale jest w chuj droga, trzebaby chyba wyhodowac sobie krzaczek samemu wyekstrachowac jak DMT.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.