Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 382 / 8 / 0
No widzisz koleś... to po co chcesz przedawkować nie wiadomo co? :-D
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 2 / 1 / 0
GRZYBY!!!
Uwaga! Użytkownik św. mikołaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
1) MaryJane (mimo że wielu uważa ja za zamulacz ja nie dorabiam sobie do niej żadnej filozofii tylko ja kocham z całego serca ahhhhhhhh :cool: :-) )
2) Kodeina za zajebisty relax
3) DXM z połączenie z Mj i niezły sajagon po tym :-D
Maisssterrr qrwy
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
[quote="burek123"]
1) MaryJane (mimo że wielu uważa ja za zamulacz ja nie dorabiam sobie do niej żadnej filozofii tylko ja kocham z całego serca ahhhhhhhh ]

Ja tak samo myśle choć kodeine tylko raz próbowałem z gałką i zmógł mnie ogromny sen. Ale za mj i DXM(i za połączeniami tych substancji) wręcz przepadam. I nie używam zioła ani DXM żeby sie zajebać..
.
  • 463 / 10 / 0
dxm ryje banie dajcie spokoj nie lubie fazy po nim juz nie jem tego ;p
mj & koooooda & grzybki - to sa mistrze :D
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthaeli »
Kokainka, w sumie to raz mi sie zdazylo:) ale wspomnienia wspaniale... Kiedys bralam duzo Fety, ale to sie nawet nie umywa.
Uwaga! Użytkownik Anthaeli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
Kiedys lubialem dxm, teraz sporadycznie to biore. Najbardziej kocham kodeine, tramadol, mery jane, w sumie teraz tylko to biore. Zaczynam powoli bawic sie w ogrodnika jesli cos wyjdzie z tego to moze do tych wymienionych wyzej dolacza grzybki i salvia d.
...
  • 43 / 1 / 0
KOKOLINO
Uwaga! Użytkownik Używkowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Mdma
Mj
dxm
Uwaga! Użytkownik szklany_cukierek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Grzyby psylocybinowe ale niedługo dostanę kwas i zielone od Pana S więc to się może zmienić (dla jasności - spaliłem się raz w życiu)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.