Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Gdzies tu przeczytałam ze 80% sręta jest w twojej głowie. Niewiem czy az tak ale psychika mo ogromny wpływ. Nieda sie znales matematycznego wzoru ile cpac by sie gorzej niepoczuc
Kazda zajebista przyjemnosc ma swoje mniej zajebiste konsekwencje i trzeba sie z tym liczyc siegajac po nie. Tak juz jest.
Na ulice pełne bólu, kominy fabryk
Tu nie znajdziesz miejsca dla siebie
Pierdol ten świat, to on jest właśnie piekłem " the analogs
bandzior83r pisze: no tak na sportowo ogromnej wiekszości ludzi HELENY ćpać sie nie udaje-niestety
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
oxan pisze:zawsze mnie to intrygowało dlaczego?bandzior83r pisze: no tak na sportowo ogromnej wiekszości ludzi HELENY ćpać sie nie udaje-niestety
:-|
nie wiem dlaczego sam na H.jeszcze się nie porywam,osobiście znam tylko2heroinistów którzy twierdzą ze prędzej czy pózniej sportowe ćpanie helu wymyka sie z pod kontroli.W osrodku też słyszałem takie opinie-i tu na forum też raczej mało jest przykładów "sportowców".Wiem że krak uzależnia słabiej niz H pozatym nie uzależnia fizycznie a mimo tego jak sie bomba konczy w głowie jest tylko myśl o kolejnym buchu.W ośrodku też słyszałem opinie kokainistów którzy po przyjebaniu H z miejsca sie na nią przerzucali-więc zabierać musi konkretnie
]
jak mnie wkurwia taki bezsensowny bełkot... robisz z H chujwie nie co, jeden na sto, heroina uzaleznia po jedym podaniu, nikt z niej nie wychodzi, aluminium szeleści dobrze jest ci blablabla. Troche dystansu, ja pierdole.
Każdy bierze to, co mu pasuje i nie pieprz takich głupot, że każdemu kto spróbował H, zajebiście sie spodobala i nie widzial swiata poza nią.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
v. pisze:bandzior83r pisze: nie wiem dlaczego sam na H.jeszcze się nie porywam,osobiście znam tylko2heroinistów którzy twierdzą ze prędzej czy pózniej sportowe ćpanie HELU wymyka sie z pod kontroli.W osrodku też słyszałem takie opinie-i tu na forum też raczej mało jest przykładów "sportowców".Wiem że krak uzależnia słabiej niz H pozatym nie uzależnia fizycznie a mimo tego jak sie bomba konczy w głowie jest tylko myśl o kolejnym buchu.W ośrodku też słyszałem opinie kokainistów którzy po przyjebaniu H z miejsca sie na nią przerzucali-więc zabierać musi konkretnie
]
jak mnie wkurwia taki bezsensowny bełkot... robisz z H chujwie nie co, jeden na sto, heroina uzaleznia po jedym podaniu, nikt z niej nie wychodzi, aluminium szeleści dobrze jest ci blablabla. Troche dystansu, ja pierdole.
Każdy bierze to, co mu pasuje i nie pieprz takich głupot, że każdemu kto spróbował H, zajebiście sie spodobala i nie widzial swiata poza nią.
Ogólnie to non-offence koleżanko nie miałem zamiaru Cię wkurwiać-jak Cię uraziłem to sorry
Alkoholizm to powolanie!
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.