Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
kap0 pisze: 2C-P działa tak samo jak 2C-E, Spojrz budowe chemiczna tyle ze dluzej i w moim odczuciu przyjemniej
Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
Kanapka ciezko bedzie ci znalezc fenetylamine ktora dziala mocno na psychike .
Najmocniejsza fenetylamina ktora dzialala mi na psyche to byly 2C-T-7 i DOC
P.S
Do ku******* za co te bany ?
Dajcie jeszcze jednego o_O
Napisz jak możesz w tym lub wątku ogólnym o 2c-x czy widzisz siebie wrzucającego 2c-d na dyskotece.
Potwierdzam również, że DOC działał na mnie całkiem mocno introspekcyjnie co przy mojej sytuacji było nieporządane, bo generowało niekomfortowe smutne myśli, bad tripy itd.. a ja chciałem przeżyć beztroskie chwile heh.
Dawka to 10mg.
Kmpel, A., ktory wrzucil tyle samo twierdzi, ze mial slabo i nastepnym razem wrzuci 20-30, ja bez benzodiazepin, albo 2 paczek acodinu i dwoch dni wolnego nie bede przekraczal 15mg, bo dzien po mialem przejebany(hociaz to moze byc przez obnizone cisnienie i haloperidol).
No i wrzucanie o polnocy to tez zly pomysl, nastepnym razem kolo 16, mysle, byloby optymalnie zarzucac.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.