Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
kap0 pisze: 2C-P działa tak samo jak 2C-E, Spojrz budowe chemiczna tyle ze dluzej i w moim odczuciu przyjemniej
Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
Kanapka ciezko bedzie ci znalezc fenetylamine ktora dziala mocno na psychike .
Najmocniejsza fenetylamina ktora dzialala mi na psyche to byly 2C-T-7 i DOC
P.S
Do ku******* za co te bany ?
Dajcie jeszcze jednego o_O
Napisz jak możesz w tym lub wątku ogólnym o 2c-x czy widzisz siebie wrzucającego 2c-d na dyskotece.
Potwierdzam również, że DOC działał na mnie całkiem mocno introspekcyjnie co przy mojej sytuacji było nieporządane, bo generowało niekomfortowe smutne myśli, bad tripy itd.. a ja chciałem przeżyć beztroskie chwile heh.
Dawka to 10mg.
Kmpel, A., ktory wrzucil tyle samo twierdzi, ze mial slabo i nastepnym razem wrzuci 20-30, ja bez benzodiazepin, albo 2 paczek acodinu i dwoch dni wolnego nie bede przekraczal 15mg, bo dzien po mialem przejebany(hociaz to moze byc przez obnizone cisnienie i haloperidol).
No i wrzucanie o polnocy to tez zly pomysl, nastepnym razem kolo 16, mysle, byloby optymalnie zarzucac.
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.