Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kap0 »
2C-P działa tak samo jak 2C-E, Spojrz budowe chemiczna tyle ze dluzej i w moim odczuciu przyjemniej
Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
Uwaga! Użytkownik kap0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
kap0 pisze:
2C-P działa tak samo jak 2C-E, Spojrz budowe chemiczna tyle ze dluzej i w moim odczuciu przyjemniej
Synestezja, efekty wizualne sa takie same .
nie zgadza się, idąc twoim tokiem myślenia 2C-D będzie działało tak samo jak 2C-E i 2C-P
  • 2497 / 49 / 0
Tyle, ze slabiej i krocej ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Wczoraj mialem okazje stestowac 2C-D efelty najbardziej przypominaly mi 2C-B , lecz bylo bardziej euforycznie zapewne gdyby nie tolerancja z poprzedniego dnia bylo by duzo mocniej Co do 2C-P caly czas stawiam przy swoim ze w moim wypadku dziala tak samo jak 2C-E :)
Kanapka ciezko bedzie ci znalezc fenetylamine ktora dziala mocno na psychike .
Najmocniejsza fenetylamina ktora dzialala mi na psyche to byly 2C-T-7 i DOC
P.S
Do ku******* za co te bany ?
Dajcie jeszcze jednego o_O
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2009 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
  • 542 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: hertz »
@ opak

Napisz jak możesz w tym lub wątku ogólnym o 2c-x czy widzisz siebie wrzucającego 2c-d na dyskotece.

Potwierdzam również, że DOC działał na mnie całkiem mocno introspekcyjnie co przy mojej sytuacji było nieporządane, bo generowało niekomfortowe smutne myśli, bad tripy itd.. a ja chciałem przeżyć beztroskie chwile heh.
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2009 przez hertz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
a 2c-p nadaje się na imprezy w klubach? bo z tego co piszecie to doświadczenie psychodeliczne jest lekkie... to w takim razie do czego się nadaje i do czego można porównać? (nie jadłem psychodelicznych rc, jedynie kwasy grzyby mdma mefedron)
  • 2497 / 49 / 0
Wez pod uwage to, ze 2c-p dosc dlugo dziala i jak impreza sie skonczy, to ty jeszcze dlugo bedziesz nacpany i nie zasniesz
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
ile Cie trzymało? tzn ile wchodziło i ile trzymał peak?
Hidden mefedron User
  • 2497 / 49 / 0
Wrzucilem kolo 23, pierwsze efekty po jakiejs poltorej godzinie, maksimum osiagnete po 3h od wrzcenia mniej wiecej. Peak utrzymywal sie gdzies do 7 rano, wtedy tez wrzucilem haloperidol 5mg, druga polowe beta-blokera(pierwsza jakos 2h przed wrzuceniem), caly captopril i wypilem piwo. Ale na 2c-p to chyba ni zrobilo wrazeni, bo jeszcze do 15 mialem wizualizacje, potem juz tylko zjazd i efekty haloperidolu(co za swinstwo, czule sie ak szmata, psychiczne i fizycznie, a zasnac i tak nie dalem rady). w koncu zasnalem kolo 1 w nocy, czyli 46 godzin od obudzenia sie :)
Dawka to 10mg.
Kmpel, A., ktory wrzucil tyle samo twierdzi, ze mial slabo i nastepnym razem wrzuci 20-30, ja bez benzodiazepin, albo 2 paczek acodinu i dwoch dni wolnego nie bede przekraczal 15mg, bo dzien po mialem przejebany(hociaz to moze byc przez obnizone cisnienie i haloperidol).
No i wrzucanie o polnocy to tez zly pomysl, nastepnym razem kolo 16, mysle, byloby optymalnie zarzucac.
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Niech sobie kolega daruje takie kosmiczne dawki nic mu to nie da tez mam kolege na ktorego 10 mg wogole nie dziala po wrzuceniu 18 mg tez mu to nic nie dalo tylko czul sie fizycznie jak szmata
kapo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.