4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
no ta moze niektorzy debile ci uwierzą,wkoncu debile+metkat=1% szans na dozycie wlasnych dzieci(moze niektorych zniechecisz).

co z tym sudafedem wkoncu ? nie mam ochoty probowac narazie chociaz kto wie mam juz tylko tramce retardy i chyba sie pozegnam z tramcem,a kratom wkoncu zdelegalizowali.
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
befree pisze:
no ta moze niektorzy debile ci uwierzą,wkoncu debile+metkat=1% szans na dozycie wlasnych dzieci(moze niektorych zniechecisz).

co z tym sudafedem wkoncu ? nie mam ochoty probowac narazie chociaz kto wie mam juz tylko tramce retardy i chyba sie pozegnam z tramcem,a kratom wkoncu zdelegalizowali.
EDIT: Sudafed NIE POWODUJE problemow takich jak opisalem ja i ktos jeszcze. sprawdzilem na calej porcji(1opak) i nie walilo mi serce prawie:]
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
No dobra a podaj se i.v. to jestem pewny ze serce ci wypierdoli odrazu.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1179 / 124 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
A może aspiryna, tak profilaktycznie? :rolleyes:
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 320 / 6 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
cwaniakujesz z dupy,nie o to w tej grze chodzi.
mniemanolog pisze:
A może aspiryna, tak profilaktycznie?
komu aspiryna ja mialem max 180/minute pod koniec fazy czulem ze brakuje mi tchu n gadanie,bo bez przerwy cos gadalem doslownie...nawet mnie to meczylo ale po pozniejszych exp. z sudafedem juz nie mmusze non stop gadac ale nadal mam te uboczne objawy,tylko rzadziej.

ps.ostatnio uznalem ze moze to byc wina ze biore non stop tramal i sens ma tylko 1/4 paczki sudafedu.wtedy refleks mam duuuuzo ponad norme i koncentracje i motywacje.
  • 2012 / 84 / 0
cwaniakujesz z dupy,nie o to w tej grze chodzi.
Nie mow do mnie jak do rodzicow. Ja jak hukne 2 paki na dzien to jak juz mi schodzi to mi az morda i palce dretwieja od cisnienia, chujowe uczucie i aspiryna chuja da.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 8 / / 0
głupia jestem, ale dostaliscie kiedys po metkacie kataru+objawy przeziebienia? heheh nie wiem czy moge to ze soba łaczyc czy nie :P :rolleyes:
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ale co mozesz ze soba laczyc? katar + przeziebienie? mysle ze lajtowo, tylko nie przesadz z (a)katarem :moody:
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zombie »
deszczowiec pisze:
głupia jestem, ale dostaliscie kiedys po metkacie kataru+objawy przeziebienia?
Nie, jedno z drugim raczej ma niewiele wspólnego.
Uwaga! Użytkownik Zombie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Na zjedźcie pojawiają się objawy grypo-podobne, i jak naprzykład miałem katar, walnołem kota, katar przechodził, czysty nos, świetnie się oddychało - a na następny dzień nos MAKSYMALNIE zapchany :P
oj dana dana, nie boje się bana
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.