Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 361 / 13 / 0
Cały ten temat jest o podbijaniu deksem fazy po czymś, a nie o zmniejszaniu tolerancji. Z tego co wyczytałem w temacie "Doping mózgu": odstawka wszystkiego i 15 mg dexa 2 x dziennie + przyprawy itp.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
post1865315.html#p1865315

2 lata tolerancji u 2 osób.
POMOCY.

Właśnie rozpoczynam suplementację chininą (1-2 gramy dziennie myślę, i tak nic nie czuję szczególnie). Mam też berberynę, ale może chwilę poczekam. Sigma1 ponoć moduluje działanie recków serotoninowych.

W kolejce rezonans magnetyczny (jaki kontrast polecacie:D ).

Aha, mam wrażenie że grzyby mi się odpaliły właśnie po toniku wypitym wcześniej + MXE parę h wcześniej. ...

przeczytajcie topik i poproszę o garść rad i pomysłow ;)
  • 438 / 15 / 0
To ciekawe jak najpierw nie obchodziło Cię w ogóle zdrowie i ćpałeś co popadnie a nagle chcesz robić jakieś badania, boisz się itp... Musisz wziąć odpowiedzialność za swoje czyny. Każdy, który dość solidnie eksperymentuje z substancjami musi być przygotowany na takie ryzyko. Zaakceptowałeś je więc nie mniej teraz do nikogo pretensji.
  • 385 / 22 / 0
A zmniejsza tolerancję na Antydepresanty?Głupie pytanie.....ale co tam,raz głupot palnąć można,może kogoś rozweseli,zirytuje,jakieś emocje wznieci:)
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 81 / / 0
Mało konkretów - dużo gdybań. Dziś zaczynam próbę obniżenia tolerancji na GABAergiki - 20mg przed snem codziennie, dodatkowo słabo działają na mnie antydepresanty (SARI), więc i w tym temacie sie wypowiem czy coś zostanie podbite - jakby nie było DXM to SRI, i nie, przy dawkach 20-40mg niemożliwym będzie ZS, a tych dawek będę starał się trzymać.
  • 3961 / 150 / 0
mi po paru tripach w kilka dni spadla calkiem wyraznie tolerka na benzo.
niedojebanie genetyczne
  • 43 / 1 / 0
Czy jest ktoś któremu udało się obniżyć tolerancję na metylofenidat za pomoca DXM? Pozdrawiam

Przeniesiono~Duce
  • 81 / / 0
Empiryczne - małe dawki brane regularnie nie zmniejszają tolerancji, natomiast jednorazowo 100-120mg/raz na tydzień wyraźnie pozwala utrzymać tolerkę na GABAergiki (benzo, zolpi,zopiklon).
  • 1 / / 0
Czy podczas działania DXM zauważył ktoś polepszone działanie 4cmc? Mówię tu o DXM na granicy 1 plateau.
  • 570 / 4 / 0
DXM zmniejsza tolerancje na różne środki jednorazowo, czyli kiedy już się załaduje weźmiemy np. kode i zadziała mocniej? Czy większa ilość DXM-u podana jednorazowo obniża tolerancje na stałe?
Ile muszę wziąć w celu redukcji tolerancji na inne substancje, jeśli waże 118kg? Dodam, że, gdy ostatnio wziąłem 450 mg, działanie było umiarkowanie słabe.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.