Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
co bardziej lubisz
Alkohol
48
21%
Marihuana
183
79%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
To znaczy się różnie jest.
Ja lubię delikatnie. Tak 3,4 piwkami.
Wódkę miałeś na myśli czystą zapewne.
Ponieważ smakowe/kolorowe są też dobre.
I tak na przykład 0,2 takiej jest ok. Równoważne 3,4 piwom.
Ale zajebistym dodatkiem do tego jest właśnie blant.
Chociaż wolę jeśli alko jest dodatkiem do blanta.
Dziwny kurwa temat.
2 najbardziej popularne używki.
I'm broken.
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
Trawka zajebista jest umila mi dzień dlatego palę ją cały czas :-p :cheesy: wg. mnie jest niezastąpiona ;] ;]
a po alko to kurde jestem agresywny i boruty robię i ta fazka jest taka jakoś moim zdaniem chujowa ale piwko wypić sobie do wiaderka to może nawet być ale najebać się to tylko od świeta ;-) :-)
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 682 / 8 / 0
u mnie alko > MJ

alko to raczej piwko, innych nie ruszam zbyt czesto, mj (ziola z dopalaczy also) jak dla mnie jest chujowa, zamula, rozkminiki ktorych nie lubie i wyjebanie minimum jeden nastepny dzien... po alko luzik bluzik, pewnosc siebie, spokoj, opanowanie + nigdy nie mam kaca od samego alkoholu :)
Sun Was High (So Was I)
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
Whisky i ch(O z kreska)j
Sex telefon
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
Wszystko ma swoje plusy i minusy, w sumie to lubie to i to jak wiekszosc, tylko ostanio jak sie mocno nawale alko to mam straszne kace i caly nastepny dzien zdycham... No i tez jak duzo wypije to nie pamietam wiekszosci. Pod tym wzgledem trawa wygrywa.
As above, so below
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Pan Prezes pisze:
2 dębowe mocne (kończe pierwszego), a potem przypale mj, chce zobaczyć jak ten mix na mnie zadziała.
było... no w sumie fajnie ;-)
ten miks kłade nna równi ze dobrej jakości mj
ale już samo alko jest zbyt prehistoryczne... :-p
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
ziółko jest okej <okay>
pare piwek rowniez
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
nie wiem czy jzu to pisalem, ale trzeba jarac i to ostro duzo i najwiecej na swiecie. mocno kurwa i bez litosci
pare piwek ok

ale jakis czas temu postanowilem sobie ze peirdole wudke i nie bede jej pil.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
rysiekzklanu pisze:
ale jakis czas temu postanowilem sobie ze peirdole wudke i nie bede jej pil.
wódkę? nie pierdolisz, wszyscy tak mówią. wódka z sokiem kaktusowym (nawet tym z Biedronki), z porzeczkowym albo z moim ulubionym Red Bullem to niebo w gębie, to mogę pić i nigdy mi się nie znudzi. aczkolwiek nie ma to tamto, wódka powoduje najczęściej nieprzyjemnego kaca rano i zazwyczaj sraczkę.

będę to powtarzać: MJ + piwko to połączenie idealne. tak jak dziś i zawsze.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
skoro wóda tak zaczyna ci smakowac, to zly znak Mya. sorry ze truje dupe, ale mam uraz to kobiet wjebanych w alko i nie chce zeby ciebie to tez spotkalo heh a widze, ze chyba czesto pijesz.
mimo wszystko marihuana zawsze na 1. miejscu :heart:
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.