Ja lubię delikatnie. Tak 3,4 piwkami.
Wódkę miałeś na myśli czystą zapewne.
Ponieważ smakowe/kolorowe są też dobre.
I tak na przykład 0,2 takiej jest ok. Równoważne 3,4 piwom.
Ale zajebistym dodatkiem do tego jest właśnie blant.
Chociaż wolę jeśli alko jest dodatkiem do blanta.
Dziwny kurwa temat.
2 najbardziej popularne używki.
a po alko to kurde jestem agresywny i boruty robię i ta fazka jest taka jakoś moim zdaniem chujowa ale piwko wypić sobie do wiaderka to może nawet być ale najebać się to tylko od świeta ;-) :-)
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
alko to raczej piwko, innych nie ruszam zbyt czesto, mj (ziola z dopalaczy also) jak dla mnie jest chujowa, zamula, rozkminiki ktorych nie lubie i wyjebanie minimum jeden nastepny dzien... po alko luzik bluzik, pewnosc siebie, spokoj, opanowanie + nigdy nie mam kaca od samego alkoholu :)
Pan Prezes pisze: 2 dębowe mocne (kończe pierwszego), a potem przypale mj, chce zobaczyć jak ten mix na mnie zadziała.
ten miks kłade nna równi ze dobrej jakości mj
ale już samo alko jest zbyt prehistoryczne... :-p
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
pare piwek ok
ale jakis czas temu postanowilem sobie ze peirdole wudke i nie bede jej pil.
rysiekzklanu pisze: ale jakis czas temu postanowilem sobie ze peirdole wudke i nie bede jej pil.
będę to powtarzać: MJ + piwko to połączenie idealne. tak jak dziś i zawsze.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
mimo wszystko marihuana zawsze na 1. miejscu
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.