Ja bym stawiał, że te znaczki macie jakieś wałowane.
Phenazepam w formie tabletek. W poradni dla dorosłych wyznacza 0,00025-0,0005 g (0,25-0,5 mg) 2-3 razy dziennie. W szpitalu dawka dobowa może być zwiększona do 0,003-0,005 gramów (3-5 mg) w leczeniu padaczki dawka dobowa wynosi od 0002 do 0,01 g (2-10 mg).
Więc nie jest przesadą dzielenie jednego kartona (1,5 lub 1 mg) na cztery?
Jaka jest według was najmniejsza odczuwalna dawka?
Jaką subiektywnie najmniejszą stosowaliście i z jakim skutkiem?
Dzięki, ten post był adresowany głównie do ciebie, gdyż myślałem, że miałeś do czynienia z tym lekiem.
Wziąłem około 0,75mg pod język około 20 minut temu, jeszcze nic nie czuję, to pierwszy raz (nie licząc 2-3 słabych tabletek bromazepamu kiedyś wziętych pod wpływem innej substancji).
W wypadku benzosów też występuje coś takiego jak "wyrabianie" receptorów? (Nawet w wypadku kody nie wszyscy w to wierzą, pomimo empirycznych odczuć)
Czy tolerancja występująca podczas działania substancji, lub coś innego nie pozwala na doładowywanie? Ma ktoś wiedzę na ten temat?
WyGooglowałem tylko informacje ulotkowe, krótkie encyklopedyczne, trudno znaleźć też cokolwiek w wątkach na hypciu.
Ktoś jeszcze (lub ty) ma coś do powiedzenia ciekawego?
a jakby te byly ok to pewnie znowu podejme sie testow hyhy:>
z gory thx za info
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.