Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 224 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qbkinss »
ja też uwielbiam bawić sie przed lustrem, napierdalać rózne miny albo scenki z filmow :D

no jasne ze kurwa za duzo wpierdalam w siebie aco ;p

jak narazie jestem w ciagu 3 dniowym po 900 mg i nawet tego nie czuje, normalnie zapierdalam do roboty, jezdze na polowania, gadam ze wszystkimi i chuj, tak nawiasem mowias to 900 sie laduje, ale wakacje maja to do siebie zre ograniczenia pekaja
W królestwie owiec wygodniej być wilkiem
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
Sqrviel pisze:
nie zebym sie czepial o nomenklature, ale uwazam ze jesli jestecmy w stanie cokolwiek swiadomie wykonywac to to nie jest trip
'swiadomie', ja przewaznie nie mam pojecia, co sie dzieje.
tak czy siak no more dxm for me :( nie wiem czemu nadal tu siedze
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: PlaceboRider »
Ja postanowiłem zarzucić paczuszkę jutro (tylko tyle bo nie mam wyrobionej tolerancji ^^) . Pamiętam jak ostatnio poszedłem się odlać w krzaczkach , wyłączyłem się na chwilkę . Zdziwiony rozejrzałem , przedstawiłem i podałem rękę w geście powitania "Pana Krzaka" . Potem przyprowadziłem tam wszystkich moich towarzyszy podróży xD . Na DXM obcowanie z naturą to czysta przyjemność ^^
  • 858 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: rrd »
Wzialem dzis 17tab po rocznej przerwie i w sumie nie mialem co robic. Przed lustrem stalem jakies 10 minut robiac rozne dziwne rzeczy, straszna przyjemnosc sprawialo mi lezenie na balkonie, patrzenie w czystoniebieskie niebo.
[abbr=90]robię profesjonalne recepty. BTC===[/abbr]
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Ja po DXM robię się bardziej towarzyska :) Mam ochotę z kimś gadać :D To duży plus, bo na trzeźwo rzadko kiedy mam ochotę z kimś gadać i stąd wynikają moje problemy :( Z jednej strony boję się ludzi i ich unikam, a z drugiej smutno mi z tego powodu, że mam tak mało znajomych. A po DXM zdarza mi się gadać z ludźmi, których się wstydzę xD ( A wstydzę się 99 % ludzi).

Poza tym ciągnie mnie do rozciągania, medytacji (Czyli Jogi, ale tego, co ja robię Jogą nazwać nie można, bo za mało rozciągnięta jestem).

Często chodziłam do szkoły na DXM, ale tylko na 1 plateau... Gdybym przyszła po 3o tabletkach to raczej by się skapnęli:/ Wtedy mam problemy z poruszaniem i tylko leżę na łóżku i martwię się, ze zaraz padnę na zawał, bo mi serce szybko bije xD

Pamiętam, że jak pierwszy raz poszłam do szkoły na DXM to wtedy wzięłam tylko 3 tabletki i niezłą miałam fazę po tym. Wtedy miałam jeszcze słabą tolerancję, więcz poczułam silną euforię! Ale minusem było to, że serce mi szybko biło... Szkoda, że tolerancja tak szybko się wyrabia. Teraz jak weznę 3 tabletki to nic nie czuję.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2009 przez Chaotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: fever ray »
po 3 to chyba placebo.
3 to ja bralam leczniczo nieraz, albo kurowalam kaszlace kolezanki - jakos fazy ani euforii nie mialy. no ale nie czepiam sie w smie. ja KOCHAM, uwielbiam tanczyc, naprawde. kilka razy sobie potanczylam i nagralam, coz, po obejrzeniu na trzezwo swteirdzilam, ze tancem to tego nazwac nie mozna...
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
No, ale jak człowiek dopiero zaczyna to ma słabą tolerancję... Moja koleżanka miała kiedyś fazę po 3 tabletkach, a jakiś czas później zjadła całe pudełko i nic nie poczuła.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
To duży plus, bo na trzeźwo rzadko kiedy mam ochotę z kimś gadać i stąd wynikają moje problemy :(
Spróbuj piguły, byle miała w sobie MDMx i była jedzona z kimś do kogoś ma zaufanie. Reszta przyjdzie sama. ;)
Często chodziłam do szkoły na DXM, ale tylko na 1 plateau... Gdybym przyszła po 3o tabletkach to raczej by się skapnęli:/ Wtedy mam problemy z poruszaniem i tylko leżę na łóżku i martwię się, ze zaraz padnę na zawał, bo mi serce szybko bije xD
Też mi tak wydawało jak kiedyś bawiłem deksem, a kumpel mówił mi że wyglądam normalnie. Tych parędziesiąt gramów konopii, dziesiątki mikrogramów kwasu i kilka miligramów 2c-e później wiem, że miał rację. ;p
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2009 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 381 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: carnage9 »
Chaotko jezeli bedziesz jadla jakiekolwiek dragi aby stac sie bardziej towarzyska czy otwarta, uzaleznisz sie i rozjebiesz sobie cale zycie. Wszystko jest dla ludzi, raz na jakis czas. Kiedy jednak staje sie narkotykiem ktory jak mowisz jjesz bo masz problemy ze soba, to tylko te problemy rozdmuchasz. Medytuj... Joga to tylko jedna z opcji medytacji, pocwicz chociazby zazen.
Tańcząc w ogrodzie światła...
  • 113 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ymy »
jak trip na dexie to tylko w wyrku :D

Chaotka to sprobuj anfy albo kota wtedy zobaczysz jaka bedziesz towarzyska i wygadana %-D
Uwaga! Użytkownik ymy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.