Żeby nie było całkiem off-top, to dodam, że moi znajomi się podzielili się na dwie grupy - niezażywający jasno dali do zrozumienia, że nieświadome poczęstowanie będą mieli za złe (delikatnie mówiąc), a zażywający nie raz wspomnieli, że bardzo się ucieszą z ew. gratisu. Przez całe życie jedyną nieświadomie poczęstowaną osobą, którą widziałem był znajomy, który dostał pocięty kartonik z kwasem do napoju. Po godzinie zaczął się niepokoić, więc mu wyjaśniono i od tej chwili uśmiech nie schodził mu z ust przez kilka godzin.
Wrzucanie piguł koleżankom uważam za niepoprawne politycznie.
kurwa,guwno,kutas,chuj . Ten tekst byl moja subiektywna opinia na temat cpania, ale tego oczywiscie tego nie zrozumiesz bo urazilem twoja jedyna swietosc - akodin, ktory pewnie walisz doodbytniczo i masz straszna srake,biegunke problemy ze sraniem albo wszystko naraz i dlatego tak ujadasz.
po tripie powiedział mi żebym więcej razy nie zostawiał go na arenie gladiatorów bez tarczy i miecza :p
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.