pozdrawiam
człowiek leczy sie sam, doktory są tylko od zaleceń, które pomagają
pozdrawiam
medox pisze: ... nic z tego nie będzie
człowiek leczy sie sam, doktory są tylko od zaleceń, które pomagają
pozdrawiam
Leczenie ustalamy z pacjentem indywidualnie, terapia odwykowa swoją drogą, ale rozumiem,ze pytasz o działania biologiczne. czytałem kilka Twoich postów, wiem, ze problem"poważny'
Zależność opiatowa, jeżeli wykorzystano wszystkie szanse to program, czyli buprenorfina lub metadon.
To dla ludzi, którzy na razie nie widzą szansy na życie w trzeźwości. Duża grupa pacjentów, po odtruciu(ok.7dni z pomocą bunondolu), przyjmuje Nalorex, w zasadzie wszyscy, którzy nie odstawili mają długie abstynencje(powyżej 6miesięcy).
BZD to trudna histroria, odstawia się to długo, minimum kilka miesięcy i często są nawroty. polecam stronę:
http://www.benzo.org.uk/polman/index.htm
pozdrawiam
dlaczego?
bo ćpanie stało się dla mnie ważniejsze od chłopaka. skapnęłam się chyba w samą porę, bo trochę chujowo by było żyć ze świadomością, ze przećpało się miłość, przynajmniej mi.
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
detox zrobie jak mi sie skoncza maki.. za jakies 2 miesiace.. ale poki co o tym nie mysle, poki co cpam maki;*
Czytam te posty i w stanie byłem przeczytać tylko pierwszą stronę bo już na wymioty mnie brało... Ha! Wyobraźcie sobie narkomani (o ile was umysł nie jest aż w takim stopniu ograniczony przez dragi prostaki;) Znajomy płynął przez ładnych pare lat (6) w tydzien w tydzien alku może w żyłach wraz z tabsami i kwasami i nietylko bo różnymi specyfikami także DMT, kodeina, barbiturany, kwasy, mozna powiedziec wszystko oprocz hery ;] Charakter miał nietuzimkowo zacięty i zawzięty jednocześnie i nagle basta ponad 2 miesiące nic (bo tak sobie powiedział i chuj, cóż taki charakter jak sobie coś powie to tak ma być i nieważne nałogi) Zobaczył jak wygląda świat bez dragów (bo dawno takiego niewidział) Mówi że jak mu sie znudzi to znowu pojdzie pływać.... I będzie to zupełna inna jazda niż tą którą miał przed tymi 2 miechami ]]
True, true.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.