Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 128 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
ale 300 mg dexa + 150 mg u mnie wyglądałoby tak, że kody nie czuję prawie wcale, a dexowe zmulenie owszem. Jak wezme 150 kody to poczuję mrowienie i może 5 minut słabiutkiej euforii, a potem nie będę mógł spać parę godzin, wszystko. Po 300 dexa i 150 kody będę zawieszony po dexie a kodeinowa euforia zostanie nieco stłumiona.

Jeśli chodzi o ten mix, brałem nawet w dawkach 600 dexa/450 kody, jestem w tym dość obcykany. Ale to nie jest tak przyjemne jak sama koda ani sam dex. Zupełnie inne rodzaje fazy, fakt że kiedyś mi się podobało to połączenie, ale teraz jedno psuje mi drugie. Poza tym w tytule wątku chyba chodzi o dawki <150 dxm, powyżej to już dawki które trochę czuć, a jak ktoś chce wzmacniać dexa kodą to najlepszym sposobem są dawki lecznicze, ewentualnie podwójne, potrójne (max 60 mg). Wiem co mówię.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
[quote="CosmoDo"]
Testujcie i miksujcie dalej w poszukiwaniu złotego miksu mając go na wyciągnięcie ręki . ]

Nie masz racji. Nigdy nie lubiłam żadnych narkotyków (w tym alkoholu), które w jakikolwiek sposób osłabiają sprawność intelektualną i motorykę. Nawet kiedy brałam benzo, nigdy w dawkach powodujących senność/spowolnienie. Swoją drogą, pierwszą i jedyną próbę z dexem solo (chyba jakieś 150 mg, nie pamiętam dokładnie) miałam na długo przed tym, kiedy acodin zrobił się modny. Etykieta emokinderćpuna też jeszcze nie funkcjonowała, więc nie ma mowy o jakimkolwiek uprzedzeniu. W każdym razie czułam się podle, miałam zawroty głowy, nie potrafiłam się wysłowić, zachować równowagi etc. Najwidoczniej owa osławiona "niezła bania" nie jest dla mnie. Po tamtym incydencie wiedziałam, że nigdy więcej nie tknę dexa w celach rekreacyjnych.

Z kodeiną jednak jeszcze spróbuję i na pewno zdam relację.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 459 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
W każdym razie czułam się podle, miałam zawroty głowy, nie potrafiłam się wysłowić, zachować równowagi etc. Najwidoczniej owa osławiona "niezła bania" nie jest dla mnie.
Ja mam to samo. Nie podobał mi się dex solo. Ale w ilości 100-150mg do kody jest wyśmienity. dex jest jeszcze dobry, gdy np. chcemy się nawalić a mamy tylko 5 zł i listek acodinu. Przynajmniej mi bardzo mocno wzmacniał faze alkoholową.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Czeslaw pisze:
ale 300 mg dexa + 150 mg u mnie wyglądałoby tak, że kody nie czuję prawie wcale, a dexowe zmulenie owszem. Jak wezme 150 kody to poczuję mrowienie i może 5 minut słabiutkiej euforii, a potem nie będę mógł spać parę godzin, wszystko. Po 300 dexa i 150 kody będę zawieszony po dexie a kodeinowa euforia zostanie nieco stłumiona.
Przecież napisałem w pierwszym poście żeby dawka dxm nie przekraczała dawki kodeiny. Ostatnio ładuje 195mg dxm i 450 kodeiny i jest CU-DO-WNIE. Podac gdy samo 450 robi mnie tak sobie.
  • 3449 / 128 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
No Ty napisałeś prawdę, CosmoDo twierdzi że na niego lepiej działa co innego. I może zresztą ma rację, ale tylko gdy mówi o swoim przypadku.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Roni Regan pisze:
W każdym razie czułam się podle, miałam zawroty głowy, nie potrafiłam się wysłowić, zachować równowagi etc. Najwidoczniej owa osławiona "niezła bania" nie jest dla mnie.
Ja mam to samo. Nie podobał mi się dex solo. Ale w ilości 100-150mg do kody jest wyśmienity. dex jest jeszcze dobry, gdy np. chcemy się nawalić a mamy tylko 5 zł i listek acodinu. Przynajmniej mi bardzo mocno wzmacniał faze alkoholową.
na tym forum był kiedyś taki użytkownik co wrzucił standardowa ilość dexa i wypił kilka piw. Niedługo potem wylądował w szpitalu z rozjebaną wątrobą. Roni Regan nie miesza się dxm z alkoholem
Ostatnio zmieniony 04 października 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Dzięki za ostrzeżenie, zrobiłem to tylko raz ale do tej pory nie wiedzialem że to takie szkodliwe. Ale wtedy jakoś mnie watroba nie bolała, za to osttanio po szybkiej ekstrakcji i wypiciu mleka bolała mnie przez dobę <_< . Od teraz będe już zawsze robił dokładną ekstrakcję.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sulperod »
Ja dziś sobie zapodałem 120 mg DXM a dwie godziny po tym 300 mg kody (extracja czyściutka). Poskładało mnie elegancko, na jakieś 2 godzinki. Polecam (nie ja pierwszy) ten mix, choć sądzę że za dużo DXM było.
Nast. razem wezme 90 mg.
Alkocholu nie piję już od 2 tygodni, ani kropelki :D
Ostatnio zmieniony 24 października 2008 przez Sulperod, łącznie zmieniany 1 raz.
Peace is a lie, there is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
The Force shall free me.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ja wole załadować kode jak dxm już ledwo co dyszy. Wtedy robi się gorąco ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lekoman »
Ja łączyłem kode z dxm ale tylko z małymi dawkami typu 45-60mg. Pamiętam że za pierwszym razem poczułem sie jak przy pierwszym razie z kodą. Ale kolejne nie były już tak dobre i fajne.
Uwaga! Użytkownik Lekoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.