Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Neurosis Factory pisze: jesli zazywac fetę to tylko w kanał
inne metody mijają się z celem
jest to oczywiście szkodliwe jak cholera (i z tego któś powinien sobie zdawać sprawe, kto to robi???) ale nic innego nie jest tak przyjemne.
feta dozylnie to w zasadzie najlepszy twardy drag. trzyma długo ( nie to co koka) jazda jest p kilka godzin, ma super wejście!!!!! (jeśli metaamfa to w ogóle odjazd;-)) i jest tania jak barszcz z liderpraisa;-)))
Jeżeli ktoś chce koniecznie pchać się na ulicę na czerwonym świetle, to lepiej gdy wpadnie pod motor, motorynkę, albo rower niż pod tira.
Każdy kontakt z pojazdem mechanicznym do przyjemnośći nie nalezy i bezpieczny nie jest, jednak dużo większe szanse na przeżycie ma człowiek wpadjący pod koła jednoślada, niż tira.
Tak samo w przypadku amfetaminy.
Przyjmowanie iv benzedryny to samobójstwo , to pchanie się pod koła tira .
Przytjmowanie psychedryny donosowo też jest skrajnie niebezpieczne, ale jak już ktoś musi to niech lepiej wpadnie pod skuter.
"Benzedrine" i "Psychedryna" to nie są nazwy substancji, tylko nazwy handlowe leków zawierających racemiczną amfetaminę. Obu tych preparatów nie ma już od lat na rynku, o czym zdajesz się nie wiedzieć. W USA wciąż stosuje się Dexedrine (siarczan dekstroamfetaminy) i Adderall (mieszanina 4 różnych soli amfetaminy), ale nie Benzedrine (siarczan dl-amfetaminy).
lucyper2 pisze: Ależ ty jesteś pretensjonalny Tomciu z tym swoim popisywaniem się "wiedzą" na temat dragów.
"Benzedrine" i "Psychedryna" to nie są nazwy substancji, tylko nazwy handlowe leków zawierających racemiczną amfetaminę. Obu tych preparatów nie ma już od lat na rynku, o czym zdajesz się nie wiedzieć. W USA wciąż stosuje się Dexedrine (siarczan dekstroamfetaminy) i Adderall (mieszanina 4 różnych soli amfetaminy), ale nie Benzedrine (siarczan dl-amfetaminy).
Amfetamina metylofenyloetyloamina
Wzór sumaryczny C9H13N
Grupa związków chemicznych Pochodne fenyloetyloaminy
Wykaz środków odurzających II-P
inne stosowane nazwy: benzedryna, psychedryna, perwityna organiczny związek chemiczny o silnym działaniu psychotropowym pobudzający ośrodkowy układ nerwowy.
Tomal pisze: Amfetamina metylofenyloetyloamina
Jak w twojej encyklopedii piszą takie bzdury, to lepiej czym prędzej wywal ją na śmietnik.
clomipramine pisze:Tomal]
Amfetamina : fenyloizopropyloamina
ale bez kitu ten koles jest chyba z monaru :-D
Trawa to TetraHujuCastrabinol
feta dożylnie, a sniff, to niebo a ziemia
ale, jak powiedział burroughs feta wyniszcza i ryje beret kilka razy szybciej niż hera
jak grzałam fete po kablach, to po pewnym czasie miałam takie jazdy, że nie potrafiłam jej sobie podać. mogłam siedzieć przez kilka godzin z pompką i kłuć się po kanałach, bo bałam się że mi kanał pęknie albo podam sobie obok i nie poczuję kopa
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.