Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 2 / 0
Tak srsly;p Ziomek, który tripił ze mną, mówił mi, że po pobraniu bucha wypuściłem kacze z rąk i zacząłem się maniakalnie śmiać jak pojeb i nie było ze mną kontaktu, a działo się to co napisałem w poście wyżej.
  • 30 / / 0
Z własnego doświadczenia - stany przypominające OOBE po DXM oraz prawdziwe OOBE wspomagane poprzez działanie DXM to dwie różne rzeczy. Sama pierwsze doświadczenia z wychodzeniem z ciała miałam właśnie po DXM a także po MXE. Wbrew pozorom pomagały tu właśnie niewielkie ilości substancji. Aktualnie nie mam większych problemów z praktykowaniem OOBE bez żadnych substancji, wręcz tylko na taką "metodę" się przestawiłam. Potrzebne jest tylko odpowiednie rozluźnienie i wiara, że jest to faktycznie możliwe:-)
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 596 / 1 / 0
Kox3m pisze:
Sproboj kotka , ja mialem dziwna faze ze jak zamykalem oczy widzialem to co sobie pomyslalem :P wiec mysle ze przy oobe powinno to pomoc
Miałeś po prostu zjazd, który często spowodowany jest lekką psychozą i stąd te cevy przy zamkniętych oczach . Też to miałem (coś w stylu 10% DXM)
  • 684 / 154 / 1
Najlepiej nie brać żadnych wspomagaczy i nauczyć się samemu osiągać ten stan. Chociaż całe to OOBE nie jest jakoś specjalnie mistyczne i nadzwyczajne, to jest po prostu bardzo głęboka faza świadomego snu. Także ogólnie jeśli chcecie prawdziwe OOBE, to bez wspomagaczy ( co najwyżej coś na lekkie pobudzenie żeby nie usnąć, a wpaść w stan pomiędzy jawą, a snem ), wspomagacze jak DXM, czy coś, to na pewno nie będziecie tak kontrolowali swojej podróży jak przy OOBE bez DXM, lepiej krok po kroku i dojść do celu.
  • 554 / 14 / 0
Boże... Kot na oobe, genialny pomysł, szczególnie, że na oobe trza sporo czasu i w momencie śnienia (o ile w ogóle zaśniesz), lub odpowiedniego nastrajania się zacznie się zjazd. No proszę Cię. :nuts:
DXM, MXE, ew. GBL, bo wzrasta prawdopodobienstwo paralizu przysennego, a w takim stanie znacznie łatwiej ogarnąć oobe (na moim przykładzie).
  • 2637 / 37 / 0
Wyszłaś z ciała przy pomocy GBL?
Jak?
  • 219 / 1 / 0
Mialem taki przypadek ze po dlugiej kilku miesiecznej abstynecni od dexa lezalem spokonie w lozku i pomyslalem przez moment o dexie. W tym samym momencie poczulem jak opuszczam cialo a miesce sytuowania mojej swiadomosci zdaje sie byc nieskonczona przestrzenia a tlo "widzialne" za zamknietymi powiekami jest granatowe. Poczulem odrealnienie i euforie a cialo wydawalo sie lezec metr pod moją jaznią co odebralem jako oobe. Cialo wydawalo sie bardzo ciezkie i duzo wieksze. Bylo przyjemnie jednak wystraszylem sie ze dostaje jakiejs popierdolonej choroby. Jednak wystarczylo otworzyc oczy i bylo juz ok. Pozniej probowalem wracac do tego stanu. O ile pamietam jest tu uzytkownik ktory opisywal podobne doswiadczenie oob bez treningu itp Bal sie. Wysle linka o tym co pisal. O ile pamietam mowil ze widzi szczeline w ktora wszedl a tam jest nieswiadomosc i smierc. Pozniej wypowiem sie dalej w temacie
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 1 / 0
Przypomniala mi sie opowiesc ziomka z psychoszpitala w wwa. Mowi ze jakas laska (prawdopodobnie sklonnosci psychotyczne) praktykowala joge i medytacje. Lekarze mowili ze opuscila cialo. Lezala w pasach i krzyczala po nocach ze pali sie i ze jest pozar. Wygladala ponoc jak z the ring. Dostala padaki i sanitariusze reanimowali ją voltami.
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
Po fentanylu przy operacji miałem OOBE. Dziwny stan, jakbym nie żył, jakby nigdy mnie nie było, patrzyłem na swoje ciało stojąc obok, przy mnie siedziała moja matka. A potem się obudziłem i pierdoliłem prawdę i tylko prawdę i głupoty i łeb mnie bolał i rzygać mi się chciało.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 554 / 14 / 0
ShadySharky pisze:
Wyszłaś z ciała przy pomocy GBL?
Jak?
Nie wierzę, że OOBE jest rzeczywistym opuszczeniem swojego ciała, a jedynie specyficznym świadomym snem, może jest w tym coś mistycznego i nadprzyrodzonego, ale tak daleko bym nie brnęła.

Zasypiałam po prostu na gblu cały czas i często miewałam przez to paraliże senne. Mój ówczesny chłopak powiedział mi, żebym w trakcie tego paraliżu spróbowała OOBE, bo chodzi wlaśnie o to, żeby ciało było w stanie absolutnego odprężenia, a świadomość w stanie pełnej mobilności. Spróbowałam, udało się. Doświadczenie bardzo ciekawe, ale ma w sobie coś niepokojącego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.