Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 153 / 2 / 0
Tak srsly;p Ziomek, który tripił ze mną, mówił mi, że po pobraniu bucha wypuściłem kacze z rąk i zacząłem się maniakalnie śmiać jak pojeb i nie było ze mną kontaktu, a działo się to co napisałem w poście wyżej.
  • 30 / / 0
Z własnego doświadczenia - stany przypominające OOBE po DXM oraz prawdziwe OOBE wspomagane poprzez działanie DXM to dwie różne rzeczy. Sama pierwsze doświadczenia z wychodzeniem z ciała miałam właśnie po DXM a także po MXE. Wbrew pozorom pomagały tu właśnie niewielkie ilości substancji. Aktualnie nie mam większych problemów z praktykowaniem OOBE bez żadnych substancji, wręcz tylko na taką "metodę" się przestawiłam. Potrzebne jest tylko odpowiednie rozluźnienie i wiara, że jest to faktycznie możliwe:-)
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 596 / 1 / 0
Kox3m pisze:
Sproboj kotka , ja mialem dziwna faze ze jak zamykalem oczy widzialem to co sobie pomyslalem :P wiec mysle ze przy oobe powinno to pomoc
Miałeś po prostu zjazd, który często spowodowany jest lekką psychozą i stąd te cevy przy zamkniętych oczach . Też to miałem (coś w stylu 10% DXM)
  • 684 / 154 / 1
Najlepiej nie brać żadnych wspomagaczy i nauczyć się samemu osiągać ten stan. Chociaż całe to OOBE nie jest jakoś specjalnie mistyczne i nadzwyczajne, to jest po prostu bardzo głęboka faza świadomego snu. Także ogólnie jeśli chcecie prawdziwe OOBE, to bez wspomagaczy ( co najwyżej coś na lekkie pobudzenie żeby nie usnąć, a wpaść w stan pomiędzy jawą, a snem ), wspomagacze jak DXM, czy coś, to na pewno nie będziecie tak kontrolowali swojej podróży jak przy OOBE bez DXM, lepiej krok po kroku i dojść do celu.
  • 554 / 14 / 0
Boże... Kot na oobe, genialny pomysł, szczególnie, że na oobe trza sporo czasu i w momencie śnienia (o ile w ogóle zaśniesz), lub odpowiedniego nastrajania się zacznie się zjazd. No proszę Cię. :nuts:
DXM, MXE, ew. GBL, bo wzrasta prawdopodobienstwo paralizu przysennego, a w takim stanie znacznie łatwiej ogarnąć oobe (na moim przykładzie).
  • 2637 / 37 / 0
Wyszłaś z ciała przy pomocy GBL?
Jak?
  • 219 / 1 / 0
Mialem taki przypadek ze po dlugiej kilku miesiecznej abstynecni od dexa lezalem spokonie w lozku i pomyslalem przez moment o dexie. W tym samym momencie poczulem jak opuszczam cialo a miesce sytuowania mojej swiadomosci zdaje sie byc nieskonczona przestrzenia a tlo "widzialne" za zamknietymi powiekami jest granatowe. Poczulem odrealnienie i euforie a cialo wydawalo sie lezec metr pod moją jaznią co odebralem jako oobe. Cialo wydawalo sie bardzo ciezkie i duzo wieksze. Bylo przyjemnie jednak wystraszylem sie ze dostaje jakiejs popierdolonej choroby. Jednak wystarczylo otworzyc oczy i bylo juz ok. Pozniej probowalem wracac do tego stanu. O ile pamietam jest tu uzytkownik ktory opisywal podobne doswiadczenie oob bez treningu itp Bal sie. Wysle linka o tym co pisal. O ile pamietam mowil ze widzi szczeline w ktora wszedl a tam jest nieswiadomosc i smierc. Pozniej wypowiem sie dalej w temacie
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 1 / 0
Przypomniala mi sie opowiesc ziomka z psychoszpitala w wwa. Mowi ze jakas laska (prawdopodobnie sklonnosci psychotyczne) praktykowala joge i medytacje. Lekarze mowili ze opuscila cialo. Lezala w pasach i krzyczala po nocach ze pali sie i ze jest pozar. Wygladala ponoc jak z the ring. Dostala padaki i sanitariusze reanimowali ją voltami.
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 76 / 0
Po fentanylu przy operacji miałem OOBE. Dziwny stan, jakbym nie żył, jakby nigdy mnie nie było, patrzyłem na swoje ciało stojąc obok, przy mnie siedziała moja matka. A potem się obudziłem i pierdoliłem prawdę i tylko prawdę i głupoty i łeb mnie bolał i rzygać mi się chciało.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 554 / 14 / 0
ShadySharky pisze:
Wyszłaś z ciała przy pomocy GBL?
Jak?
Nie wierzę, że OOBE jest rzeczywistym opuszczeniem swojego ciała, a jedynie specyficznym świadomym snem, może jest w tym coś mistycznego i nadprzyrodzonego, ale tak daleko bym nie brnęła.

Zasypiałam po prostu na gblu cały czas i często miewałam przez to paraliże senne. Mój ówczesny chłopak powiedział mi, żebym w trakcie tego paraliżu spróbowała OOBE, bo chodzi wlaśnie o to, żeby ciało było w stanie absolutnego odprężenia, a świadomość w stanie pełnej mobilności. Spróbowałam, udało się. Doświadczenie bardzo ciekawe, ale ma w sobie coś niepokojącego.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.