Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 27 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tabs »
tez zawsze po klonie miałem urwany film...straszne...zawsze w kalendarzu brakowało mi kilka dni...gdzie one były...klony to tffffu :#: :#: :-/
Uwaga! Użytkownik Tabs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ka bum ja tam najbardzie
lubie klonyale w ampuleczkach moja
dobra pani doktorka wypisuje mi je
niby na padaczke dala sie wkrecic
ze mam duzo atakow i to po to
zeby nie dzwonic po pogotowie
udaje mi sie tak wyciagnac od niej
po 3 kartoniki apolek na mc czyli 30 ampu.
do tego z 2 3 opakowania Rolek w szkle
ale to tylko 15 ampu
w sumie po testach moge powiedziec
ze wole rolki bo batach najbardziej
to moje ulubione benzo rolki po batach
biore tak do pelna 10 strzykawe i wole
do tego zestawu igle 0,6
bo ja podaje sonbie rolki bardzo szybko
wiec 5 amp. na razszypko podane
zajebist stan cudowne odplyniecie
polecam
ps rolki sa tylko na spirytusie
za to klony maj w sobie Bezet
wiec mozna je uzywac do zabaw z morfa
bo bezwodnik kwasu octowego to
fajna sprawa jak wie sie co z tym
zrobic
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Camilleri »
antler pisze:
te tabletki nie sa zrobione zeby sobie ot tak sie rozpuszczaly i wchlanialy. to jak najszybciej chcesz zeby dzialao to pogryz to i trzymaj w buzi, pozniej popij czyms jak ci sie znudzi ten hujowy smak

Z tego co pamiętam clony mają bardzo przyjemny miętowy smak i odświerzają oddech niczym tic-taci. Mówię poważnie.
Każdy kto jadł klony to potwierdzi.
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ale nie te w szklw te w szkle hujowy maja smak
lepiej je iv
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
picie ampółki to jest profanacja !!!
je się tylko wali w zastrzykach.
pozdro no1
  • 200 / 7 / 0
mecenas pisze:
Weź przetłumacz to ludziom. Ja od lat próbuję przemówić kilku osobom do rozsądku i zniechęcić je do picia ampułek i nic.Nawet jak tłumaczę, że wcale nie muszą zapodać je iv, że można domięśniowo to i tak nic nie wskórałem. Dla mnie to oczywista strata leku w ampule.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2007 przez Kapitan Hajduków, łącznie zmieniany 1 raz.
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 324 / 6 / 0
Kapitan Hajduków pisze:
mecenas pisze:
Weź przetłumacz to ludziom. Ja od lat próbuję przemówić kilku osobom do rozsądku i zniechęcić je do picia ampułek i nic.Nawet jak tłumaczę, że wcale nie muszą zapodać je iv, że można domięśniowo to i tak nic nie wskórałem. Dla mnie to oczuwista strata leku w ampule.
Tylko że niektórzy WOGULE nie używaja igły.
Uwaga! Użytkownik papawer somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
hej Kapitan,jak też ludzie walą fete w kabel a piją ampy paranoja,
wiesz znałem gościa miał morfe w amp po 20 mg lał na łyche gotował aż woda odparowała i została morfa w prochu jej lwia część się rozłożyła od temp ponad 100 stopni c i on to później w nochal ładował -debilizm.

jak sie ktoś tak boi to właśnie może walić w mięsień albo pod skóre.to nic trasznego.

ale przetłumacz ludziom ech

pozdro dla Ciebie
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2007 przez mecenas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
Camilleri pisze:

Z tego co pamiętam clony mają bardzo przyjemny miętowy smak i odświerzają oddech niczym tic-taci. Mówię poważnie.
Każdy kto jadł klony to potwierdzi.
heheh dokładnie. nie powiedziałbym że jest to perfidnie miętowy smak ale jest zajebiscie chłodno w ryju po klonach , już wogóle jak co dopiero zje sie klona i popije troche zimnego mleka to tak chłodzi pysk jakby zamarzł ;]
Maisssterrr qrwy
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
smak klonow... tyle swierzosci a tylko 2 mg :)
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.