Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 127 / 1 / 0
o a ja mam sny wlasnie bezposrednio po dxm
tyle ze to nie sa takie sny z jedna fabula
tylko mam taka faze zawsze ze wyswietlaja mi sie przed oczami tysiace obrazow tak strasznie szybko cala noc
np widze jakies twarze ogolnie wszystko jest troche przerazajace
wiec czesto budze sie z szybko bijacym sercem
rano najczesciej mam jeszcze krecenia w glowie, nie wiem, czy to kac po dxm, czy jeszcze troche dziala
tak czy siak te sny to jest naprawde schizowa sprawa
tak jakbym nie wiem.. podrozowala w jakiejs przestrzeni
albo cos

no :cheesy:
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 1217 / 21 / 0
Ja bezposrednio po deksie i 2 dni po nim przewaznie nie pamietam snow. Ale za po tygodniu przerwy mam takie wkrecajace sny ze jak sie budze to dopiero po minucie zdaje sobie sprawe ze to byl sen. Niedawno mialem taki sen o bieluniu, to jak sie obudzilem to sie dziwilem ze w pizamie jestem, i ze pewnie stara zrozumiala ze jestem nacpany i mnie przebrala. Ogolem odkad jadam deksa czesto tez podczas snow wkrecaja mi sie takie akcje ze po pobudce od razu wstaje i chce to robic:] Raz np mialem do szkoly na 8:00, a mi sie wkrecilo ze mam na 19:00 i jak stara przyszla mnie obudzic to zbluzgalem ja bo przeciez niepotrzebnie mnie budzi tak szybko, skoro dopiero mam na noc do szkoly.
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Wczorajszej nocy snilo i sie ze nacpalem sie benza... Lekki na szczescie bad trip, ale ten realizm... Podwojna lazienka, ruchomy kran, pajaki w pokoju maaasa. Wszystko obok starych. Hyperreal zle dziala na programowanie zdekszonych snow ;-)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Dxm wplywa na moje sny...tak konkretniej to daje raczej pomysly na ciekawe sny
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Właśnie co dziwne gdy biorę dexa to nie pamiętam snów a jak nie biorę to prawie codziennie pamiętam, tak do tygodnia po fazie muszę czekać żeby pamiętać sny, bądź je mieć ale wydaję mi się że się nie pamięta.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Tak , gdy bierze sie DXM to nie ma snów lub jakies urywki tylko sie pamięta . Wystarczy jednak dwa dni i juz mamy całe mnóstwo . Dzis np. śniło mi sie , że jadłem jakies kartony ( DOI albo DOC ) . No bo , zjadłbym sobie , chodzą za mna ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
A spróbujcie właśnie obudzić się w środku nocy, zjeść jakiegoś DOx, lub coś w tym rodzaju i położyć się spać.
Starajcie się zasypiać z pełną świadomością, a gdy czujecie, że morfeusz was porywa, to na przykład przewracajcie się na drugą stronę. Sen będzie płytki. Co jakiś czas wystąpi przywrócenie prawie całkowicie świadomości do tego stopnia, że pooglądacie sobie fraktale, a później będą fazy snu.

Ja miałem taki sen, w którym okazało się, że moja dziewczyna ma klona, który jest jednocześnie jej matką, a mój rower to tak naprawdę motor z ukrytym silnikiem na powietrze:D
Absurdalność snów zawsze staje się oczywista dopiero po przebudzeniu.
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
Heheee... Ja mam zawsze takie poryte sny jak trzeci dzień nie biore:D Też śni mi się że jestem na kapie i to jest tak realistyczne że naprawde tak się czuję w tym śnie, właśnie tak się zastanawiam czy może to właśnie tak podświedomie tęsknie za kapą, że ona aż mi się śni...;>
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Niewiem czy to od dexa...ale budzi mnie telefon , domofon...ktos cos mowi ja z nim sie doskonale dogaduje po czym wracam do lozka i wszystko to wydaje mi sie jakims snem...po czym nic nie pamietam ze podnosilem sluchawke...a ludzie sa pewni ze sie ze mna dogadali takie male lunatykowanie ostatnio podnioslem domofon znajomy sie pytal o mnie powiedzialem mu dziwnym glosem ze chwila w sumie stwierdzi ze to moja matka byla po czym dzwoni znowu po 15min i wkurzony ze czeka tyle na mnie , a ja niewiem o co mu chodzi :)
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pxd »
mnie sie czasami potrafi uroic ze np. strasznie boli mnie gardlo, nawet czuje jak mnie cholernie boli, i rozmyslam ze w takim stanie nie moge isc do szkoly a szkoda bo chociaz raz w roku sie przygotowalam na sprawdzian. ostatnio mialam cos takiego i do tej pory nie wiem czy to mi sie snilo czy dzialo sie naprawde. szczegolnie zastanawia mnie to ze ja to bolace gardlo czulam :D
Halls -> efekt placebo xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.