Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 68 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
swego czasu byl tu pan pikolo, do takich sie wlasnie zaliczal, jak dobrze pamietam. gwynnbleid rowniez?

mi tez sie udaje, ale to wcale nie znaczy, ze sie zyje zajebiscie szczescliwie wszytsko sie uklada itp. nie mysl, ze te wyrzeczenia i odmowy sobie samemu są takie bajecznie proste. czasem chcesz sobie rozjebać głowe, byle przestac o tym myslec.
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 2179 / 31 / 0
hehe nie ja nie pale weekendowo ;) ot spróbowałem póki co 3 razy, mam jeszcze jedną ćwiartke którą zamierzam zużyć a potem pierdole to dziadostwo. Pewnie raz na jakiś czas kodeinka, jakiś tramal jak do tej pory.
Hidden mefedron User
  • 327 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Numan »
znaczy można grzać na pół etatu :-) tylko nigdy nie wiadomo czy jest się w wśród tych co się bankowo wjebią czy wśród tych tytanów woli którzy grzeją racjonalnie, odpowiedź przychodzi za późno ...
  • 2179 / 31 / 0
dlatego wole nie ryzykować
Hidden mefedron User
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Ile mozna jechac? Dlugo, bardzo dlugo ale trzeba uwazac. Bardziej sam styl zycia wykancza cpuna niz towar. Mi teraz stuknelo 11 lat w temacie i jakos dobrze sie trzymam. Nie jestem wychudzony a wrecz przeciwnie, jestem raczej upasiony jak swinia :blush: . Mam troche problemow z zebami ale to jest raczej rodzinne bo moja mama i ojciec takze maja/mieli? problemy z klami. Jedyny problem ktory mi przeszkadza to nerwy. Potrafie bez powodu sie wkurwic na kogos bardzo szybko. Ale to takze moge miec po ojcu bo on tez nerwus niesamowity. Jezeli moglbym sie wrocic w czasie to nie wzialbym hery. Jedyne co moge zawdzieczac heroinie to chec do zycia bo po przejsciu takiego czegos inne problemy sa po prostu pikusiem.
America's C.R.E.A.M. team
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Trochę chodzi chyba o co innego w tym topicu, no ale ja interpretuję nieco inaczej. Niemniej postaram się merytorycznie :D

kodeina 300mg - spokojnie 100 km/h przy dobrych warunkach drogowych

morfina 80mg - j.w.

fentanyl+tramadol+alkohol+trawa [300ucg\350mg\4 piwa\lufka] - tak z 60 lasami jest spoko, późną nocą. Miks bardzo rozłożony w czasie

pilleater de pigułożerca nikogo nie zachęca do jazdy autem po używkach\narkotykach!!!!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
a wiedza niekiedy to przekleństwo. czasem lepiej wiedzieć mniej. człowiek się bardziej zastanowi nad tym, czego nie wie. jeżeli wie, wtedy zaczyna mieć mniemanie o swej nieomylności, bo przecież ma podstawy teoretyczne wynikające z jego wiedzy. i zaczyna się prosta droga do schematu myślowego- ja wiem, mnie więc pewne rzeczy nie dotyczą. moja wiedza mnie uchroni. i tu nic bardziej błędnego. traci się wtedy samokontrolę, a jak przychodzi opamiętanie to zwykle za późno jest. czasem mija długi czas nim człowiek nauczy się pokory. a ta nauka jest bardzo bolesna. potem jest podwójny dylemat-dlaczego ja i dlaczego ja, skoro wiedziałem, co się takiego stało, że mi się to przytrafiło, przecież byłem na to przygotowany.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 209 / 4 / 0
porucznik pisze:

jak sie nie szaleje z dzialkami to mozna spokojnie 30+ lat grzac.
Więc już nie istnieje potrzeba,by być Schwarzenegger? ;-)
O tym, ja mówiłem przez cały czas...

PS:
Panowie trochę więcej optymizmu...
Nie muszą jeść to tylko jogortow malinowych...
Mogę kupić truskawkowy, pomarańczowy,cytrynowy...z ryżu
Znalazłem wiele nowych gatunków... ;]

sp
  • 627 / 68 / 0
Nieprzeczytany post autor: vester »
Ale to cały czas jest jogurt. zmieniasz tylko smak, w koncu czegoś ci zabraknie ;)
A co Ciebie boli, narkomanie?
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
  • 209 / 4 / 0
v. pisze:
Ale to cały czas jest jogurt. zmieniasz tylko smak, w koncu czegoś ci zabraknie ;)

Oczywiście, mogę jeść inne rzeczy......puding

sp :-D

PS: Mastah
Ja też już 'upasiony jak swinia'...
Po drugiej stronie..Nie mam 20 lat
Byłem ładny,szczupły,63 kilovy...mialem dluge,geste włosy poniżej pośladki....
Tylko Rock'n'roll star :gun:

v.
Możesz bardzo żałować,że ty mnie nie znala :diabolic:

sp
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.