Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
[quote="QrA"]
tym bardziej ze misie snilas ostatnio. martwi sie o ciebie misiu ]

zaraz sie chyba wzrusze :huh:
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: QrA »
zamknij ryj , m'kay?
Uwaga! Użytkownik QrA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
muertogatito pisze:
jaaaaki post, śmiac się czy płakać? (Z braku emocji i uczuc wybieram opcję "wyslij odpowiedź", oczywiście nie czytając).
Ten post ostatnio był zmieniany przez muertogatito o 11.04.2008, 10]
  • 261 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: muertogatito »
zaśmiechany kapelutek pisze:
muertogatito pisze:
jaaaaki post, śmiac się czy płakać? (Z braku emocji i uczuc wybieram opcję "wyslij odpowiedź", oczywiście nie czytając).
Ten post ostatnio był zmieniany przez muertogatito o 11.04.2008, 10]

kurwa, trudne. Wyslalam bez czytania, potem przeczytałam i poprawiłam błędy stylistyczne. Sory, że nie zaznaczyłam, nie wiedzialam że to najistotniejsza część postu.

Qra pisze:
muerto, nie przecztalem tego, ale wydaje mi sie ze masz powazne problemy z mozgiem od dluzszego czasu. tym bardziej ze misie snilas ostatnio. martwi sie o ciebie misiu ]

to może przeczytaj misiu, bo właśnie piszę o tym że mam poważne problemy z głową, może nie mózgiem.
Wątpliwości z chęcią wyjaśnię na giegie.

I obym Ci się śniła jak najczęściej, to się nazywa objawienie.
810 stawek dziennych za to!
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
take it easy, m.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 200 / 1 / 0
muertogatito pisze:
kurwa, trudne. Wyslalam bez czytania, potem przeczytałam i poprawiłam błędy stylistyczne. Sory, że nie zaznaczyłam, nie wiedzialam że to najistotniejsza część postu.
Faktycznie trudne. Już wyjaśniam - chodzi o pewną niekonsekwencję. Zdecyduj się, czy przykładasz uwagę do tego co napisałaś, czy nie.
Zgadza się , w całym wynurzeniu jest to najmniej istotne, a jednak straciłaś dystans. Czy treść postu jest więc dla Ciebie istotniejsza od formy? Chyba nie, bo olałabyś wskazanie drobnej niekonsekwencji. A tak, to wydaje mi się, że cały post jest kolejną próbą ukazania nam swej "zajebistości".
Jeśli nie, to życzę zdrowia.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2008 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 261 / 16 / 0
Faktycznie trudne. Już wyjaśniam - chodzi o pewną niekonsekwencję. Zdecyduj się, czy przykładasz uwagę do tego co napisałaś, czy nie.
Zgadza się , w całym wynurzeniu jest to najmniej istotne, a jednak straciłaś dystans. Czy treść postu jest więc dla Ciebie istotniejsza od formy? Chyba nie, bo olałabyś wskazanie drobnej niekonsekwencji. A tak, to wydaje mi się, że cały post jest kolejną próbą ukazania nam swej "zajebistości".
Jeśli nie, to życzę zdrowia.
Przykładam wagę, dlatego przeczytałam i edytowałam. Zdaję sobie sprawę, że forma może być ciężkawa, co zapewne zakłóca odbiór treści, wolałam więc cośtam poprawić. Tak, treść jest ważniejsza, forma ma ją uwydatnić, podkreślić, ubrać, wystroić. Domyślam się, że bywa inaczej.
A jednak straciłam dystans, do czego się przyznałam.
A tak, to wydaje mi się, że cały post jest kolejną próbą ukazania nam swej "zajebistości".
raczej słabości.
810 stawek dziennych za to!
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
To znak ze tak cie na poczatku feta ryje to dlugo na niej nie pojedziesz hehe ;).Psycha jak po takim krotkim czasie miekknie daje znac ze niewyrabia i moga u ciebie wystapic dlugotrwale stany lekowe a powiem ci to nie jest nic milego blaga sie zeby puscilo a z kazda taka mysla lek sie nasila bo zaczynasz sie coraz bardziej schizowac i tak w kolko.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Tak na prawdę to naukowcy dowiedli,
że Feta niszczy mózg tylko wtedy, kiedy używa się jej w małych ilościach.
Małe dawki powodują halucynacje i paranoje dlatego wskazane jest zażywanie
jak największych porcji amfetaminy w możliwie jak najdłuższym cugu.
Żeby całkowicie wyeliminować psychozy trzeba jeszcze skutecznie unikać snu i stronić od wszelkich posiłków.
Według nie potwierdzonych informacji prawidłowo zachowane uzębienie jest dodatkowym źródłem powstawania paranoi, jednak defekt ten można dosyć łatwo wyeliminować redukując dowolnie wybrane zęby, zmieniając ich kolor na żółty bądź zielony nie zapominając jednocześnie o stworzeniu w pysku warunków do prawidłowego i bezproblemowego rozwoju próchnicy.
System na prawdę działa i cieszy się uznaniem wśród coraz większej rzeszy feciarzy.
Mam małego penisa i jestem taki brzydki ...
  • 69 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: sok »
Sex telefon
ODPOWIEDZ
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.