Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
może i nie doceniam...
ale napisałem to raczej w formie ciekawostki którą będziecie się mogli podzielić z kolegami w kolejce przed apteką całodobową :cheesy:

z tymi dioksynami to jest tak że one rzeczywiście działają bardzo długo, są to cząsteczki stabilne chemicznie i praktycznie nie zniszczalne (dopiero bardzo wysoka temperatura powoduje ich rozpad) więc jak trochę sie tego najemy to zostanie w nas do końca, ale życie nie będzie takie krótkie, to będą raczej długie męczarnie,
w wypadku dioksyn zgon następuje po kilku do kilkunastu lat po zatruciu...

tak czy inaczej chyba jedynym induktorem naszego ulubionego enzymu który nadaje się do stosowania w celach rekreacyjnych jest fenobarbital, testowałem wielokrotnie i powiem wam ze to na prawdę działa, nie ma co przesadzać z dawką, ja brałem po 40mg (niestety z bellergotu więc była tam tez atropina ale nic to) jakieś 1,5 H przed kodą

pozdro
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 13 / 0
allobarbital też ZAJEBIŚĆIE potęguje. Pamiętam wszamanie Antka20 bez ekstrakcji x1.

A wtedy jarałem helu trochę więc tolerka była.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nie wolno łączyć paracetamolu z izoniazydem, ryfampicyną i barbituranami
Wynika z tego, że mimo, że barbiturany fajnie wzmacniają kodę, to niezbyt rozsądne jest branie ich przy sosowaniu kody po ekstrakcji z antidolu. Czyli do barbituranów potrzebny jest thiocodin. Ehh, jak się nie obrócisz tak rzyć z tyłu.
No ale jest jeszcze przecież karbamazepina:D, chociaż to też nie jest rozsądne;).
  • 377 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
a czym grozi połączenie barbituranów z paracetamolem?
jak już mówiłem, wielokrotnie łączyłem barbi z kodą ekstrahowaną z antka i żyje,
powiem więcej, roztwór który mi wychodził gdy robiłem ekstrakcje zaćpany weronalem do nieprzytomności to zawsze było mleko

może to wątrobę ryje bardziej jak sie paracetamol z barbi połączy?

EDIT: znalazłem właśnie na necie ze induktory enzymów wątrobowych w połączeniu z paracetamolem zwiększają jego hepatotoksyczność...
wniosek jest jeden, trzeba zrobić porządną ekstrakcje zanim naćpamy się barbituranów i dopiero wtedy kodę wypić, jak wypijemy klarowny roztwór to nie powinno nam tak strasznie zryć wątroby, chociaż pewnie zależy to tez od człowieka,
tak czy inaczej rzeczywiście trzeba uważać żeby nie zajechać sobie tego jakże zacnego organu ;)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2008 przez gofel, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Czy braliście fervex do wzmacniania kody ? Na ulotce pisze aby ostrożnie stosować z pochodnymi morfiny i ... baclofenem ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 762 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
wzmacnia, to jest bodajże antyhistamina II generacji
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
fervex? tu chodzi o to na grypę "w postaci ciepłego napoju?" ciekawe, można spróbować tylko to zawiera paracetamol więc solidna extrakcja pożądana. zapewne idzie tu o maleinian feniraminy. a testował ktoś?
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
testowali; na podstawie tego to piszę, codeine bodajże kiedyś to zauważył.
zapewne idzie tu o maleinian feniraminy.
a kurwa o co...
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1213 / 18 / 0
Demoon pisze:
wzmacnia, to jest bodajże antyhistamina II generacji
Antyhistaminy II generacji nie wzmacniają działania kodeiny.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
pojęcie względne, cetyryzyna i loratadyna to są leki II generacji.

ja tymczasem poprawiam błąd, feniramina to I generacja.

w działaniach niepożądanych jest wspomniane nawet o otępieniu etc., może samo w większych ilościach też coś ten.. ;>
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.