Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
opiate warrior pisze:
Prawda jest taka, że w ciągach można całe lata lecieć tylko na depresantach typu opiaty czy benzo.

Bo na fecie długo się nie poleci (totalne wyniszczenie psychiki i organizmu). I stąd tu tyle ludu.
Dokładnie. A większość ludzi, uważa nas za "ćpunów na dnie".
Popatrzmy na ludzi po kilku miesięcznych ciągach na fecie, a opiatożerce po kilku latach.
I kto wygląda lepiej, i myśli?

Ha, i tak wygramy!

Leci 450mg Tramca i Klon %-D
ChÓj!
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Lotnik pisze:
Ha, i tak wygramy!
W?

W ogóle śmieszy mnie taka rywalizacja między opiatowcami, a spidziarzami. To już w latach 90 było "O, tamten to degenerat, białe napierdala, ja kulturka, trzymam fason. Ja jeszcze nie jestem na dni, na dnie są spidziarze", "O, patrz, helupa idzie. Ty no, ja to nie jestem na dnie, ja tylko przyspiduję, żyję pełnią życia, a oni to już degeneracja"

Lulz granted.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 622 / 26 / 0
Ja to się zaliczam do każdej grupy - bo przecie żeby życie miało smaczek, raz stymulant a raz maczek (tudzież pochodne np. Helenka - Boska, ekskluzywna, kurtyzana). Inhalanty od czasu do czasu ok. I psychodeliki raz na ruski rok (DXM, trawa).

Fajny świstek kiedyś dostałem ;)
Rozpoznanie:
F19.2 - używanie środków dalej wymienionych, zaburzenia zachowania wywołanie nimi oraz objawy abstynencyjne (amfetamina, THC, kodeina, benzodiazepiny, tramadol).
Politoksykomania? Bo przecież wszystko dobre jest, byle by zajebać sięęęęęęęęęę!

(O kurwa, będzie nowa piosenka!)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
opiate warrior pisze:
(O kurwa, będzie nowa piosenka!)
tylko daj pozniej linka :)
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 622 / 26 / 0
na 20-stu poznanych przeze mnie brauniarzy/brauniarek tylko 3 były spoko i nigdy mnie w chuja nie przerobili...

To obliczcie sobie co i jak...
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 562 / 0
Nieprzeczytany post autor: lol »
Po prostu nałóg degeneruje, czego się nie zrobi dla cwiary..
  • 294 / 3 / 0
Hmmmmmmmm... No to ja się chyba zaliczam do tej "Świętej Trójcy", co ?? :-D
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
[quote="Makowa_Panienka"]
Hmmmmmmmm... No to ja się chyba zaliczam do tej "Świętej Trójcy", co ?? ]

Tak, Ty też zostałaś wliczona ;)

Jednak większość to śmiecie bez honoru (pozdrawiam cwelucha z osiedla co do dziś mi wisi 15zł).
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
żeby życie miało smaczek, raz stymulant a raz maczek
Taa. Raz dziewczynka, raz chłopaczek :-D No przyznaj się opiate!
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...