Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
to znaczy że nie musisz być w ciągu żeby być w nałogu, dobrze kumam?
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
no ja też to tak kumam, ale dla mnie to bezsens! Jakby tak to rozumieć to moznaby wywnioskować że od wszystkiego co nam sprawia przyjemnośc jesteśmy uzależnieni!
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
a wogóle to sie chciałem poradzić: zamierzam zapodać kode z 2 paczek antidolu lub thicodinu jako czopek lub domięśniowo, bo tego syfu gorzkiego nie będe wypijać. Czy dawka dobra, czego sie spodziewac po takiej drodze podania, czy zadziała szybciej i czy wogóle zadziała mając na uwadze że biore fluoksetyne?
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mozesz np.brac tylko w wekendy na imprezach i uzaleznic sie w ten sposb ze np.juz bez dragow nie pobawisz sie dobrze i zle sie czujesz.bo to nie to samo itd
ps.sa 4 fazy uzaleznienia.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2007 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
troche nie w temacie ale, czy metaamfetaminy za 100 dolarów to ile tego jest? na ile starcza?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
burek123 pisze:
yuppy pisze:
Można też paździocha rozpuścić w niewielkiej ilości jakiegoś napoju i wypić.
Jasne ?? <sarkazm>

]
a co?
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: rastafanka »
ja słyszałam o sposobie na język albo pod język żeby lepiej 'dawało'.

ale osobiscie uważam, że wład to złooo . ;p
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
nie chce sobie nawet wyobrażać jak wyglądałyby moje zęby po ładowaniu włada pod język... :scared:
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: żibra »
od ostatniej jazdy na śniegu, najdłuższej jak dotąd, swędzą mnie zatoki przy każdym oddechu, cały czas się czuję jakbym miała zaraz kichnąć : /

głupie ścierwo, rozbudza złą stronę mojej osobowości
zibra.oz.pl , blog pe el to chÓj
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
żibra pisze:

głupie ścierwo, rozbudza złą stronę mojej osobowości
Chyba u każdego rozbudza tylko nie każdy się przyzna.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.