ironia pisze:nie.mary pisze:
czy wiesz moze czy temat mozna usunac jakos?
mary pisze: a nie lepiej by bylo jakby przy Tobie zostal?kochalas go? gdyby Cie poprosil moglabys z tym skonczyc?
A po drugie i tak by się ze mną męczył.
PS. Nie można.
on mi mowil jak juz sie przyznal ze czasm od okazji a potem sie dowiedzialam to tego to tamtego no i sie przyznal do wszystkiego ale jak o tym opowiadal to plakal ze on nie chce juz tego robic ale nie ma dla kogo juz ( rozstalismy sie) szczerze..gdyby nie cpal to juz bym z nim nie chciala byc za to co zrobil..a to wlasnie ze wzgledu na to chce wrocic..ja wiem ze popierdolona jestem..naiwna .. glupia..
nie tyle w to wierze ze sie uda..co mam nadzieje..
mary pisze: yyh bo ja nie mam nic przeciwko zeby sobie czase zacpal (u nas 99% mlodziezy cpa) ale bez przesady jak on 30 pigul na raz potrafil zjesc.. o nosie to juz nie mowie;/
on mi mowil jak juz sie przyznal ze czasm od okazji a potem sie dowiedzialam to tego to tamtego no i sie przyznal do wszystkiego ale jak o tym opowiadal to plakal ze on nie chce juz tego robic ale nie ma dla kogo juz ( rozstalismy sie) szczerze..gdyby nie cpal to juz bym z nim nie chciala byc za to co zrobil..a to wlasnie ze wzgledu na to chce wrocic..ja wiem ze popierdolona jestem..naiwna .. glupia..
nie tyle w to wierze ze sie uda..co mam nadzieje..
jestem z nim bo go kocham.znaczy wlasciwie nie jestem z nim ale chce dac mu szanse.i po tym co zrobil normalnie unioslabym sie duma..ale chce dac mu szanse zeby wyszedl z tego bagna zeby mial dla kogo zyc..poswiece siebie i w ogole.. tylko zeby mu pomoc.. bo kocham go.. ale gdyby nie byl uzalezniony moglabym go kopnac w dupe teraz bo wiedzialaby ze sobie jakos poradzi a nie bedzie cpal ile wlezie rozwalal sobie rece itd.. nie chce zeby cierpial..eeh;(
mary pisze: yyh..nie.
jestem z nim bo go kocham.znaczy wlasciwie nie jestem z nim ale chce dac mu szanse.i po tym co zrobil normalnie unioslabym sie duma..ale chce dac mu szanse zeby wyszedl z tego bagna zeby mial dla kogo zyc..poswiece siebie i w ogole.. tylko zeby mu pomoc.. bo kocham go.. ale gdyby nie byl uzalezniony moglabym go kopnac w dupe teraz bo wiedzialaby ze sobie jakos poradzi a nie bedzie cpal ile wlezie rozwalal sobie rece itd.. nie chce zeby cierpial..eeh;(
mary pisze: yyh bo ja nie mam nic przeciwko zeby sobie czase zacpal (u nas 99% mlodziezy cpa) ale bez przesady jak on 30 pigul na raz potrafil zjesc.. o nosie to juz nie mowie;/
czas..bo szybko wroci do dawnych nawykow.
on mi mowil jak juz sie przyznal ze czasm od okazji a potem sie dowiedzialam to tego to tamtego no i sie przyznal do wszystkiego ale jak o tym opowiadal to plakal ze on nie chce juz tego robic ale nie ma dla kogo juz
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.