Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ayayay »
HypnoToad pisze:

Powiem tak paliłem szałwie z dexem i bez w różnych ilościach i wg mnie dxm jest stworzony do szałwii:D Tak mocnych i długich przeżyć salvinorowych nigdy nie miałem jak po tym mixie. Krótko mówiąc łykaj dex i popal szałwią nie zawiedziesz się :)

tak, tak, taaaaaak!! %-D
ja w piątek miałem pierwszy raz okazję spróbować dxm, i akurat tak wyszło, że zapaliłem szałwię do tego. najintensywniejszy trip w moim życiu. dwu-trzygodzinne cevy(właściwie to oevy ale było ciemno jak w dupie w pokoju), ciekawe bardzo bardzo.

przy zerowej tolerancji 300mg dexa to było dla mnie nawet za dużo, nie pamiętam wszystkiego.
that he not busy being born
is busy dying
  • 5299 / 106 / 0
Nie wiem, może to pisałem, może nie.

Kiedyś, zwłaszcza na początku przygód z DXM i niedaleko później z boską SD, byłem zagorzałem zwolennikiem i fanem łączeniu tychże dysocjantów. Teraz wiem, że DXM choć nieźle "podbija" działanie sally, nie powienien być przed nią spożywany. Nie, nie chodzi o to, że wyrosłem czy coś, że to kinderdrag itp. Nie. Chodzi o to, że samym suszem przy odpowiedniej praktyce można osiągnąć klarowny, czysty trip i to bardzo mocny. Klarowny, bez zaurzenia, które wprowadza DXM. Już lepszym rozwiązaniem moim zdaniem skromnym jest skopcenie niewielkiej ilości trawki przed tripem, następnie chill i dopiero trip. Uważam także, że niewielka ilość grzybów Psilocybe również bardzo dobrze działa wraz z Wieszczym Zielem, wielokrotnie lepiej niż pan kaszlak, którego nie stosuję już tak często jak kiedyś [co wychodzi mi na dobre]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 12 / / 0
Próbował ktoś miksować z kotem? Coś a la SD + MDMA, co z kolei daje radę.
  • 12 / / 0
Już wiem: D Dobre ujebanie z odrobiną odrealnienia z kolejnymi buchami przeradza się w giga odrealnienie z ujebania (z odrobiną świadomości). Kartoony z STP w lodóweczce, a jutro trzy kolokwia start 8:10. Ależ to, kurwa, niesprawiedliwe.
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KLONO »
Ciekawią mnie szczególnie 3 miksy:
salvia + DXM + (może shiva i 2C-E)
Sslvia + Ruta stepowa
salvia + Sinuichi
Jak ktoś mieszał naszą boską roślinke z rutą lub sinuichi to wdzięczny bym był za jakieś info.
Uwaga! Użytkownik KLONO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 408 / 3 / 0
SD + zolpidem = myślę, że wyszłoby pięknie wizualnie opierając się doświadczeniu z DXM+zolpidem, ale film urwany pewnie już przy 5mg w nos, może lecytyna/piracetam
SD + tryptaminy/fenetylaminy = wychodzi coś innego, niż po prostu połączenie efektów dwóch substancji, bardzo oryginalne. Jak ktoś chce, to wrzucę TR D.M.Turnera z SD+DMT, bo kiedyś tłumaczyłem na polski.
  • 490 / 3 / 0
Witam zacnych kolegów, powiedzcie mi co myślicie o mixie 1:1 w suszu SD i serdecznik? albo 2mg salwinoryny z 0,1g serdecznika?
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1387 / 5 / 0
Po co? Co to salwinoryna?

Czy wyobrażasz sobie ile to 0,1g serdecznika? Czy myślisz, że nawet podany dożylnie da jakiś efekt?
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 490 / 3 / 0
Chciałbym zauważyć iż SS ma działanie potęgujące niektóre rośliny jak np. mj
Więc myślę, że można by spróbować.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Salwinoryna_A
Pozdrawiam :)
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1387 / 5 / 0
Wybacz, że się wtrącę do Twojej teorii, ale Leonurus bynajmniej nie potęguje konopii. Modyfikuje działanie, a to jest różnica.

Za salwinorynę wybacz. Po prostu pierwszy raz widzę tak spolszczoną nazwę, pardon :)

A teraz konkrety. Nie sądzę, żeby był jakikolwiek sens łączenia tych dwóch ziół.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
ODPOWIEDZ
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.