- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
HypnoToad pisze:
Powiem tak paliłem szałwie z dexem i bez w różnych ilościach i wg mnie dxm jest stworzony do szałwii:D Tak mocnych i długich przeżyć salvinorowych nigdy nie miałem jak po tym mixie. Krótko mówiąc łykaj dex i popal szałwią nie zawiedziesz się :)
tak, tak, taaaaaak!!
ja w piątek miałem pierwszy raz okazję spróbować dxm, i akurat tak wyszło, że zapaliłem szałwię do tego. najintensywniejszy trip w moim życiu. dwu-trzygodzinne cevy(właściwie to oevy ale było ciemno jak w dupie w pokoju), ciekawe bardzo bardzo.
przy zerowej tolerancji 300mg dexa to było dla mnie nawet za dużo, nie pamiętam wszystkiego.
is busy dying
Kiedyś, zwłaszcza na początku przygód z DXM i niedaleko później z boską SD, byłem zagorzałem zwolennikiem i fanem łączeniu tychże dysocjantów. Teraz wiem, że DXM choć nieźle "podbija" działanie sally, nie powienien być przed nią spożywany. Nie, nie chodzi o to, że wyrosłem czy coś, że to kinderdrag itp. Nie. Chodzi o to, że samym suszem przy odpowiedniej praktyce można osiągnąć klarowny, czysty trip i to bardzo mocny. Klarowny, bez zaurzenia, które wprowadza DXM. Już lepszym rozwiązaniem moim zdaniem skromnym jest skopcenie niewielkiej ilości trawki przed tripem, następnie chill i dopiero trip. Uważam także, że niewielka ilość grzybów Psilocybe również bardzo dobrze działa wraz z Wieszczym Zielem, wielokrotnie lepiej niż pan kaszlak, którego nie stosuję już tak często jak kiedyś [co wychodzi mi na dobre]
salvia + DXM + (może shiva i 2C-E)
Sslvia + Ruta stepowa
salvia + Sinuichi
Jak ktoś mieszał naszą boską roślinke z rutą lub sinuichi to wdzięczny bym był za jakieś info.
SD + tryptaminy/fenetylaminy = wychodzi coś innego, niż po prostu połączenie efektów dwóch substancji, bardzo oryginalne. Jak ktoś chce, to wrzucę TR D.M.Turnera z SD+DMT, bo kiedyś tłumaczyłem na polski.
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Czy wyobrażasz sobie ile to 0,1g serdecznika? Czy myślisz, że nawet podany dożylnie da jakiś efekt?
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Więc myślę, że można by spróbować.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Salwinoryna_A
Pozdrawiam :)
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Za salwinorynę wybacz. Po prostu pierwszy raz widzę tak spolszczoną nazwę, pardon :)
A teraz konkrety. Nie sądzę, żeby był jakikolwiek sens łączenia tych dwóch ziół.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.