Ale sie wtedy wkurwilem...
podwójna wisienka z listkami w kolorze różowym
wymiary 8*3
dosc zbita śliska bez przedziałki
Mysle, ze jakby zarzucic na start 2 i dojadac 2 co okolo 1h, to moze dobrnelibysmy do 3h milej fazy. Ogolnie nie polecam, mimo, ze jest po nich milutko.
Po dzisiejszym robię przerwę
Wizeush pisze:zdecydowanie siedzi w nich MDA
Oj wiem wiem :-)
Bardzo dobry stuff, na wybrzezu sa tylko takie w sumie. Jadlem na 3ech imprezach juz i nie zalowalem ani razu.
1-wszy raz zjadlem 4,5 ; piłem vódke ; palilem ziolo i tak mnie wystrzelilo, ze bujalem sie po parkiecie i bredzilem cos o expedycji na marsa i pozyskiwaniu surowcow i czulem sie w ogole niezniszczalny i megapozytywny.
Kumpel podobny film co ja. Kolezanka wkrecila sobie motyw mega-przyjazn i znalazla sobie kolezanke do ktorej byla przyklejona cala impreze. Ale bylo dobrze bo sami dobrzy znajomi i zaden film nie byl wysmiewany kazdy mogl sobie narzucic prywatny lub uczestniczyc w czyims.
Jakis czas pozniej...
tylko 2.5 i do tego tylko browar - i juz inny film. Duze zrenice obsorbujace jakby x4 bardziej niz normalnie i megapower. Gum zjadlem chyba cala paczke a jak tylko siadalem zaczynalem napier...ac prawa noga w miejscu.
Kolezanka zjadla wtedy 2 a wazy dokladnie polowe mniej odemnie i to juz byl kosmos, motym MAX-LOVE, caly swiat jest kolorowy i jest zajebiscie.
Ostatni raz...domowka
Wjechalem na domowke z 7 guzikami ale plotka poszla szybko wiec...
2 dla mnie 2 dla kolezanki 1 dla jej siostry 1 dla organizatorki 1 dla kolesia ktorego nie znalem ale byl w porzadku.
Pierwsza wystrzelilo organizatorke (1) - max energia, muz na full i lata po scianach. Pozniej cos dziwnego zawias, jakby sie zamyslila i tak siedzi nic nie mowiac i to trwalo jakis czas potem znowu sie odwiesila i znowu max power muza na full i akrobacje, pomki, szpagaty, brzuszki (bylem pod wrazeniem bo ja tyle pompek bym nie zrobil)
Z kolesiem ktorego nie znalem (1) Ja (2) zasiedlismy do 0.7 absolwenta i w dosc szybkim tempie go oproznialismy ale w polowie flaszki mnie zrobilo i jego tez. Mnie na jakies pozytywne nastawienie do otoczenia a jego na power i musial cos miec zawsze w rece, spinke, pineske i zawsze z czyms biegal. Pozniej juz mial taka banie ze sciagna koszulke i zacza sie podciagac zeby jakos pozbyc sie nadmiaru energii. Do 3eciej rano mial kopa dobrego.
Po opracowaniu 0.7 na 2-och jeszcze mnie nosilo ale nie tak jak przy 2och poprzednich imprezach wiec pobujalem sie chwile przy muzyce a ze lecialy drumy wiec nadmiar energii zszedl szybko. Kolezanka oddala mi polowe swojego guzika wiec mialem (2,5) ona (1,5) i rozwalilismy sie na sofie o dziwo wzielo mnie na potezny chill-out, relaks, i ze jestem tak zrelaksowany ze nic mnie nie wyprowadzi z rownowagi. Kolezanka tez miala dobry chillout. Reszta jest ostatnim poscie SeX po Pigulach czy cos takiego :-)
Pozniej bylo dos zabawnie - koles ktory zjadl 1 i pil vodke ze mna poszedl po popite z jedna kolezanka na stacje benzynowa oddalona o jakies 12min z buta w jedna strone. Zagineli w akcji na 1.5 godziny bo sie pogubili a jak koles pytal kogos o droge to sobie wkrecal ze ci ludzie ktorzy mowia mu jak wrocic go oklamuja i szedl inaczej :D
Na koncu zatrzymali jakiegos taxi drivera zeby spytac o droge bo juz ponad godzine sie blakali i koles ich podwizl za free ale wyszli z domowki po 1:00 a przyli kolo 2:00 i wtedy juz powoli opracowalismy kolejnego absolventa 0.5 bo wszystkich zmulilo a ja z buta poszedlem do domu o 3 w nocy. Mialem energie i szedlem szybkim marszem przez 45min ale jak widzialem swoj blok juz z daleka to mnie sila opuscila totalnie i na resztkach energii sie czolgalem i potem od razu w kime.
SEN - z tym troche lipa, mozliwy tylko nad ranem albo kiedy juz wszystko zejdzie. Spalem po tym tylko max 4h z wyjatkiem tego jak wrcalem na zjezdzie z buta przez 45min do domu to wypocilem wszystko i spalem 6godzin.
Wrażenia - dobry stuff, robilo dobrze przy malej ilosci a przy wiekszej to juz byla totalna rzeznia!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.