Ale sie wtedy wkurwilem...
podwójna wisienka z listkami w kolorze różowym
wymiary 8*3
dosc zbita śliska bez przedziałki
Mysle, ze jakby zarzucic na start 2 i dojadac 2 co okolo 1h, to moze dobrnelibysmy do 3h milej fazy. Ogolnie nie polecam, mimo, ze jest po nich milutko.
Po dzisiejszym robię przerwę
Wizeush pisze:zdecydowanie siedzi w nich MDA
Oj wiem wiem :-)
Bardzo dobry stuff, na wybrzezu sa tylko takie w sumie. Jadlem na 3ech imprezach juz i nie zalowalem ani razu.
1-wszy raz zjadlem 4,5 ; piłem vódke ; palilem ziolo i tak mnie wystrzelilo, ze bujalem sie po parkiecie i bredzilem cos o expedycji na marsa i pozyskiwaniu surowcow i czulem sie w ogole niezniszczalny i megapozytywny.
Kumpel podobny film co ja. Kolezanka wkrecila sobie motyw mega-przyjazn i znalazla sobie kolezanke do ktorej byla przyklejona cala impreze. Ale bylo dobrze bo sami dobrzy znajomi i zaden film nie byl wysmiewany kazdy mogl sobie narzucic prywatny lub uczestniczyc w czyims.
Jakis czas pozniej...
tylko 2.5 i do tego tylko browar - i juz inny film. Duze zrenice obsorbujace jakby x4 bardziej niz normalnie i megapower. Gum zjadlem chyba cala paczke a jak tylko siadalem zaczynalem napier...ac prawa noga w miejscu.
Kolezanka zjadla wtedy 2 a wazy dokladnie polowe mniej odemnie i to juz byl kosmos, motym MAX-LOVE, caly swiat jest kolorowy i jest zajebiscie.
Ostatni raz...domowka
Wjechalem na domowke z 7 guzikami ale plotka poszla szybko wiec...
2 dla mnie 2 dla kolezanki 1 dla jej siostry 1 dla organizatorki 1 dla kolesia ktorego nie znalem ale byl w porzadku.
Pierwsza wystrzelilo organizatorke (1) - max energia, muz na full i lata po scianach. Pozniej cos dziwnego zawias, jakby sie zamyslila i tak siedzi nic nie mowiac i to trwalo jakis czas potem znowu sie odwiesila i znowu max power muza na full i akrobacje, pomki, szpagaty, brzuszki (bylem pod wrazeniem bo ja tyle pompek bym nie zrobil)
Z kolesiem ktorego nie znalem (1) Ja (2) zasiedlismy do 0.7 absolwenta i w dosc szybkim tempie go oproznialismy ale w polowie flaszki mnie zrobilo i jego tez. Mnie na jakies pozytywne nastawienie do otoczenia a jego na power i musial cos miec zawsze w rece, spinke, pineske i zawsze z czyms biegal. Pozniej juz mial taka banie ze sciagna koszulke i zacza sie podciagac zeby jakos pozbyc sie nadmiaru energii. Do 3eciej rano mial kopa dobrego.
Po opracowaniu 0.7 na 2-och jeszcze mnie nosilo ale nie tak jak przy 2och poprzednich imprezach wiec pobujalem sie chwile przy muzyce a ze lecialy drumy wiec nadmiar energii zszedl szybko. Kolezanka oddala mi polowe swojego guzika wiec mialem (2,5) ona (1,5) i rozwalilismy sie na sofie o dziwo wzielo mnie na potezny chill-out, relaks, i ze jestem tak zrelaksowany ze nic mnie nie wyprowadzi z rownowagi. Kolezanka tez miala dobry chillout. Reszta jest ostatnim poscie SeX po Pigulach czy cos takiego :-)
Pozniej bylo dos zabawnie - koles ktory zjadl 1 i pil vodke ze mna poszedl po popite z jedna kolezanka na stacje benzynowa oddalona o jakies 12min z buta w jedna strone. Zagineli w akcji na 1.5 godziny bo sie pogubili a jak koles pytal kogos o droge to sobie wkrecal ze ci ludzie ktorzy mowia mu jak wrocic go oklamuja i szedl inaczej :D
Na koncu zatrzymali jakiegos taxi drivera zeby spytac o droge bo juz ponad godzine sie blakali i koles ich podwizl za free ale wyszli z domowki po 1:00 a przyli kolo 2:00 i wtedy juz powoli opracowalismy kolejnego absolventa 0.5 bo wszystkich zmulilo a ja z buta poszedlem do domu o 3 w nocy. Mialem energie i szedlem szybkim marszem przez 45min ale jak widzialem swoj blok juz z daleka to mnie sila opuscila totalnie i na resztkach energii sie czolgalem i potem od razu w kime.
SEN - z tym troche lipa, mozliwy tylko nad ranem albo kiedy juz wszystko zejdzie. Spalem po tym tylko max 4h z wyjatkiem tego jak wrcalem na zjezdzie z buta przez 45min do domu to wypocilem wszystko i spalem 6godzin.
Wrażenia - dobry stuff, robilo dobrze przy malej ilosci a przy wiekszej to juz byla totalna rzeznia!
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.