4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Wzrok jebie się nie tylko od metkata, mnie się pojebał na długi czas od benzodiazepin -przez prawie pół roku nic nie widziałem na dalsze odległości, obraz się zamazywał nie szło odczytać napisów normalnie przejebane. Do tego jeszcze miałem zawroty głowy gdy chciałem na siłę coś odczytać z daleka. Od DXM też się jebie. Na szczęście gdy przestanie się brać to po pewnym czasie jest lepiej.
Teraz już widzę zajebiście dobrze i ciesze się że to przeszło. A już myślałem że będe musiał okulary nosić. sucks!
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Brałem głównie Xanax 1 mg, estazolam, Lorafen, i czasem klony to wszystko w dużych ilościach i z alkoholem. I serialnie uważam że znacznie od tego pogorszył mi się wzrok. To stało sie nagle, po prostu rano się obudziłem i w drodze do pracy poczułem że nie widzę wyraźnie na dalsze odległości. Gdy patrzyłem na kogoś kto stał dalej to widziałem tylko zarysy twarzy kiedyś nawet przez to spytałem się ojca kumpla czy pijemy flaszkę bo myślałem że to kumpel :-D . Po prostu mój wzrok nie dostosowywał się odpowiednio szybko do zmian np. gdy patrzyłem z bliska na swoją ręke i nagle spojrzałem w dal to widziałem wszystko przez mgłe. Początkowo nie wiedziałem od czego to może być, ale gdzieś w necie przeczytałem że może to być od benzodiazepin. Stąd moje przekonanie o wpływie tego syfu na wzrok.
Odkąd przestałem brać benzodiazepiny to nastąpiła 100% poprawa, czyli to musiało być od tego.
PS: A cipacza nigdy w życiu nie jadłem i nie mam zamiaru tego brać.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 459 / 3 / 0
Wczoraj pierwszy raz zsyntezowałem metakatynon i jestem baaardzo pozytywnie zaskoczony. Reakcja zaszła dokładnie jak w opisie, produkt wyszedł mi idealanie przezroczysty o min. żółtym zabarwieniu. Użyłem acataru.Zażycie doustne
Co do działania : yeach, piekna euforia, spid duzo mniejszy niż przy fecie, działanie tez krótsze- i dobrze, faza mimo pobudzenia relaksująca i milutka. Serio, przez pierwsze 2 godziny myslałem już o tym jak przywale jutro, pojutrze, itd.
Na szczescie dzis nie przywaliłem :-p ale moge spokojnie powiedzieć, że metkat jest dla mnie tak kochanym stymulantem, jak koda depresantem.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
1. Czy po metkatynonie są rozszeżone źrenice, jeśli tak to jak długo i jak bardzo?
2. Czy po metkatynonie są problemy z erekcją?
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
1. Czy po metkatynonie są rozszeżone źrenice, jeśli tak to jak długo i jak bardzo?
2. Czy po metkatynonie są problemy z erekcją?
Ja takich problemów nie zauważyłem, z erekcją też jest spoko.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
Czy małe dawki dxm powiedzmy 150 mg obniżają tolerancje na metkata? czy lepiej nie łączyć obu środków?
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
akoAco pisze:
Czy małe dawki dxm powiedzmy 150 mg obniżają tolerancje na metkata? czy lepiej nie łączyć obu środków?
Wzmacnia znacznie działanie metkatynonu. Polecam.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 10 / 0
Metkatynon był używany jako antydepresant? Czyli co, jeżeli mam depresję i brał bym małe dawki, to mogę się wyleczyć? Skoro powoduje blokadę wychwytu zwrotnego serotoniny też (czyli skutek nie tylko na fazie, ale tez po fazie?)? Odpowiedzcie, proszę.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Mam pytanko, nie mam zwykłego octu, tylko ocet jabłkowy kwasowość 5%, bo ten zwykły ocet ma chyba 10% kwasowości. Nada się (będę używał do acataru)?
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
1. Czy metkat jest bardziej, czy mniej euforyczny od MDMA?
2. Czy w miksie z kodeiną działa krócej?
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.