Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Nieprzeczytany post autor: FEX »
Ważne jest czasami robienie dobrej miny do złej gry. Jeden z moich znajomych dostał uczulenia po codeinie - swędzenie, bąble, opuchlizna itd... .Całe szczęście zdołaliśmy go uspokoić i przekonać że jest ok, po ok 1h objawy zaczęły ustępować i wszystko było ok ...Ważne jest stworzenie takiej sytuacji żeby delikwent nie wpadł w panikę. Należy uspokajać uspokajać i jeszcze raz uspokajać....
Wolność niesie za sobą konsekwencje własnych poczynań dlatego właśnie jestem Kon-liberałem .

salvia.PL

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
Myślę, że pewien zbiór praw, jak w każdej dziedzinie powinien funkcjonować w ryzach czynności sprawczej każdego cywilizowanego człowieka.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Kto nabija ten rozpala.

Kto kreci ten rozpala.

Zasada stara jak swiat, ale tez chodzi o zwykla zapobiegawczosc, zeby pozniej nie bylo sytuacji jak ktos zle rozpali i "chujowo nabiles/skreciles".
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Paląć z bonga nabijamy sobie tyle ile jesteśmy w stanie spalić a nie cały cybuch nabija i nie potrafi sciągnac w jednym buchu. Po sciągniecu chmury sprawnie wyrzucic popiół żeby nie wpadł do faji i nie został na cybuchu żeby następna osoba mogła sobie nabic. Jeszcze starać nie ślinić sie przy sciąganiu bucha typ raz tak zaślinil caly ustnik ze musialem to myc zeby zajarac.

Strasznie mnie wkurwia jak ktoś mi mówi jak mam jarać: "ciągnij, trzymaj, puść turbo", już kilka osób dostało po pysku za to.

Na pigułach staramy sie nie mówic każdemy że go kochamy i przytulać do osób z tej samej płci.
Jak ktoś chce ci posypać koko nie odmawia sie.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To pierwsze takie se bo my czasem nabijamy duże bonio i puszczamy w obieg. Tulenie się ok, ale za zgodą :D Zawsze odmawiam koko. I nie widzę w w tym nic złego, równie dobrze mógłbym napisać "Nigdy nie odmawia się odpału".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 622 / 28 / 0
Ja też koko bym odmówił.

Biała śmierć!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Nieładnie jest buchać komuś w twarz.
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
jak buchają sensi to ok, ale nienawidze dymu fajek
Psyc[H]oaktywni
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
No jasne że jak ktoś nie ćpa to niema sprawy że nie, ale wśród moch znajomych tak jest że jak ktoś sypie to nie kręcic nosem tylko nim ciągnąc :-D

A co do faji to tak bo mam dużą faje a duże faje to jednostrzałowce
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Z jaraniem to tak - jeśli mam swoje i nabijam to zawsze, ale to zawsze podaję komuś z kim palę do rozpalenia.
I lufę i zapalniczkę. Po prostu częstuję kogoś. Tak samo z jakimkolwiek alkoholem.
Zazwyczaj większość osób, z którymi się zadaje postępuje w ten sam sposób. Z wyjątkami takimi:
- albo koleś jakiś chciwy jest, skąpy na używki
- albo po prostu zapomniał, że nabił, że pali z kimś :-)
I'm broken.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.