salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Kto kreci ten rozpala.
Zasada stara jak swiat, ale tez chodzi o zwykla zapobiegawczosc, zeby pozniej nie bylo sytuacji jak ktos zle rozpali i "chujowo nabiles/skreciles".
Strasznie mnie wkurwia jak ktoś mi mówi jak mam jarać: "ciągnij, trzymaj, puść turbo", już kilka osób dostało po pysku za to.
Na pigułach staramy sie nie mówic każdemy że go kochamy i przytulać do osób z tej samej płci.
Jak ktoś chce ci posypać koko nie odmawia sie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
A co do faji to tak bo mam dużą faje a duże faje to jednostrzałowce
I lufę i zapalniczkę. Po prostu częstuję kogoś. Tak samo z jakimkolwiek alkoholem.
Zazwyczaj większość osób, z którymi się zadaje postępuje w ten sam sposób. Z wyjątkami takimi:
- albo koleś jakiś chciwy jest, skąpy na używki
- albo po prostu zapomniał, że nabił, że pali z kimś :-)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.