ODPOWIEDZ
  • 76 / / 0
Wypadałoby rzucić...

Ale... Pall Malle lajty, czasem Marlboro, czasem Westy Ice, czasem Lucky Srajk...
Szarańcza!
  • 140 / / 0
Hehe, a słyszał ktoś, że West Ice można włożyć do lodówki, a później zapalić i podobno spoko są. Ktoś mi to mówił, ale to chyba jakiś wałek %-D
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
Nie, to prawda. Ale tylko przez pierwsze kilka hitów, później papieros się zagrzewa i kupa.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
Jak macie palic to w samotności oki???!!!
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 703 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: sotbs »
najbardziej mnie rozwalają te napisy na fajkach w stylu: zadzwoń pod nr xxxxxxxx, uzyskasz profeszynalną pomoc w rzucaniu palenia :-D
l&m niebieskie, bo jakoś tak się przyjęło.
Uwaga! Użytkownik sotbs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
To muszę kiedyś spróbować. West Ice same w sobie są niedobre. Tylko ładnie pachną.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Szpinak »
About westy ice - do zamrażarki, nie do lodówki ;) Nawet dobre są póżniej.
Aktualnie pale coś takiego http://www.codecheck.ch/img/193798 czyli najtańsze irlandzkie fajki... (6 euro :S)
W polsce malboro lighty, albo L&M lighty. :)
...hahahaha... (psychodeliczny śmiech)
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Viceroy mentolowe, Next superlight, L&M, West superlight
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
ulubione papierosy Lucky Strike'i light'y... ale są drogie więc przewaznie jaram viceroy'e czerwone lub L&M light'y
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.