Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
frajerow zawsZe znajdziesz
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Pytanie do ludzi mieszkajacych w usa. Ostatnio zdalem sobie sprawe (a film Zapasnik tylko mnie utwierdzil w tym przekonaniu), ze koksiarze na silowniach w usa maja oxycodon (i pewnie inne silne painkillery takze) na stanie obok sterydow. Jak to jest ludziska na tych amerykanskich silowniach z silnymi opio? Amerykanie produkuja prawdopodobnie najlepsze odzywki dla sportowcow na swiecie, jednym cyklem sterydowym profesjonalnego kulturysty z usa obsluzylby ze trzech zawodnikow w Polsce (nie mowiac juz o zawodnikach startujacych w Mr. Olympia). Jak ktos cos wie o opio stosowanych w usa przy sportach silowych niech pisze. Mysle, ze wiele osob to zaciekawi.
  • 729 / 18 / 0
to sa cale rozbudowane kuracje na forum spf masz mase info
glownie nie opio ale k.steroiidy
podobne do ketonalu
chodzi o to zeby stawy cie nienapierdalaly jak jestes przecwiczony
redukcje kwasu mlekowego
no
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Jestes pewny no1? Mi sie wydaje, ze oxycodon kroluje jako srodek przeciwbolowy wsrod kulutrystow w usa, ale pewnosci nie mam. Niech sie wypowie ktos kto mieszka w stanach, wtedy nasze watpliwosci zostana rozwiane :cheesy: . Mastah, znasz jakichs koksiarzy %-D ?
  • 729 / 18 / 0
kroloje moze wsrod ploprofesionalistow
ja mam kntakt z pakerami z futbolu am.
sa penery
a na silce jedza srodki na bole stawow
generalnie lubia bol i adrenaline
jednynie koi sie silne bole kontuzyjne w momecie kontuzj fajne smakolyki...
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
[quote="Gargamel"]
Jestes pewny no1? Mi sie wydaje, ze oxycodon kroluje jako srodek przeciwbolowy wsrod kulutrystow w usa, ale pewnosci nie mam. Niech sie wypowie ktos kto mieszka w stanach, wtedy nasze watpliwosci zostana rozwiane ]

sporo osob napierdala oxycodone, hydrocodone i oxymorphone ze wzgledu wlasnie ze bolu nie czujesz a same w sobie tez sa lekko spidujace w sensownych dawkach, tak bylo jak ja bylem. tylko ze troche za duzo bralem %-D
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gufipl »
hmm oxycodone, tzw heroina w pigulce :P wlasnie zarzucilem 30mg (dosyc spora dawka ale jao doswiadczony user moge se pozwolic :) szkoda ze rzucam Marie bo oxy+maria=niebo na ziemi :):)ale sam oxy tez bardzo dobrze robi, typowy opiatowy haj :) drogie tylko 1mg=1$ czyli za 30staak zaplacilem $30 bakow, ale warto sie czasem wyluzowac :) nie nazwalbym tego dyskotekowym dragiem, raczej na czilaucik z diewczyna na kanapie, jakis filmik czy cos :P pozdrawiam!
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Brales to p.o.? Wiekszosc napisalaby, ze to marnotracja towaru i zebys im to wyslal to by to lepiej zutylizowali %-D . Sprobuj i.v. wtedy zobaczysz co to naprawde znaczy oksykodon.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
[quote="gufipl"]
hmm oxycodone, tzw heroina w pigulce ]

1mg za bucka? ja 80mg pills mialem po $25-$40, zalezy od zrodla. ktos Cie ladnie w jajo robi. a swoja droga dawki 30mg i to doustnie to tak wlasnie bardzo na poczatek wygladaja...

@gargamel, w tym wypadku jest to do zrozumienia, bo mala dawka i wydaje mi sie ze z 10mg pills to robi, a strasznie duzo jebania sie z tym jest zeby to wyciagnac i przygotowac na iv. z takiej 40 albo 80 to jest sens dopiero, wszystkie mniejsze albo w nos, ale wciaganie jest dla pedalow albo lykac. ewentualnie w dupe ale to juz trzeba miec zryta banie i byc nietowarzyskim.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
opłaca się z kody robić oxycodone ? Słysze rozbieżne opinie, jedni mówią, że bardzo fajne, miłe, pluszowe - mocne i euforyczne ujebanie, inni, że chillout'cik, jeszcze inni, że niefajnie robi...jak to w końcu jest ? Czy jeśli koda robi mnie baaardzoo miło to oxycodon wyjebie z butów kompletnie ?
oj dana dana, nie boje się bana
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.