glownie nie opio ale k.steroiidy
podobne do ketonalu
chodzi o to zeby stawy cie nienapierdalaly jak jestes przecwiczony
redukcje kwasu mlekowego
no
ja mam kntakt z pakerami z futbolu am.
sa penery
a na silce jedza srodki na bole stawow
generalnie lubia bol i adrenaline
jednynie koi sie silne bole kontuzyjne w momecie kontuzj fajne smakolyki...
Jestes pewny no1? Mi sie wydaje, ze oxycodon kroluje jako srodek przeciwbolowy wsrod kulutrystow w usa, ale pewnosci nie mam. Niech sie wypowie ktos kto mieszka w stanach, wtedy nasze watpliwosci zostana rozwiane ]
sporo osob napierdala oxycodone, hydrocodone i oxymorphone ze wzgledu wlasnie ze bolu nie czujesz a same w sobie tez sa lekko spidujace w sensownych dawkach, tak bylo jak ja bylem. tylko ze troche za duzo bralem
hmm oxycodone, tzw heroina w pigulce ]
1mg za bucka? ja 80mg pills mialem po $25-$40, zalezy od zrodla. ktos Cie ladnie w jajo robi. a swoja droga dawki 30mg i to doustnie to tak wlasnie bardzo na poczatek wygladaja...
@gargamel, w tym wypadku jest to do zrozumienia, bo mala dawka i wydaje mi sie ze z 10mg pills to robi, a strasznie duzo jebania sie z tym jest zeby to wyciagnac i przygotowac na iv. z takiej 40 albo 80 to jest sens dopiero, wszystkie mniejsze albo w nos, ale wciaganie jest dla pedalow albo lykac. ewentualnie w dupe ale to juz trzeba miec zryta banie i byc nietowarzyskim.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.