Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / / 0
tyyy cooo bodek? aaa too nagranie ,, taa sluchalem;p ale jak jestesmy z nim too mowi ze mu myszka micky lata po chacie,,, widocznie zdarza sie too wiekszosci, nie wiem,, niektorych cpanie psychodelikow wykonczylo;p, a cooo mam ci powiedziec rowniez zeee doo wlasnej matki wola jak do psa;| jemuu te dxm, grzybki, inhallanty, bielun itp itd, z mozgu gowno zrobily ;/ bodek to chuj xD i tyle....... PEACE;}
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
xxxzzzxxx pisze:
WTF?
http]

no wiesz chodzi o coś w stylu;
a, wpada kiedyś kumpel/a mój kumpel kiedyś/znałem gościa co ...
+ < historyjka z basha, huty 99, kurwa innych, nie pamiętam>
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Bodek to prowokacja. To chyba oczywiste ludzie. Co do fajek po kodzie - to dla mnie podstawa. Fajki smakują 10x lepiej niż na trzeźwo (palę również normalnie ale po kodzie spożycie fajek wzrasta 3-krotnie).
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / / 0
a ja tyton pale tylkoo wlasnie po kodzie , takk too nie lubie go , alee po kodzie smakujee wybornie;p , nooo bodekk spodek , takk tylko mowi zeby odstarszyc ludzi, wkurwiajace jest to co powiedzial o Magiku[*] ;/ pozdro
Uwaga! Użytkownik ganja ZAGOR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
no dokładnie u mnie znacznie papieros wzmacnia kodę ale tylko wejście, pozniej nie czuje róznicy
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Jak mi już faza kodeinowa zejdzie i zapale szluga, to podczas palenia znów czuje lekkie ujebanie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Ja też tak mam. Jest takie wrażenie, że czuć kodeinę lepiej. Ale jak się za dużo fajek pali do opiatów to zaczyna się robić słabo człowiekowi i "igły" w skórę włażą . Przynajmniej mi...
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Fajek na wejście to jest to. Spaliłem 3, jeden po drugim. Z dzisiejszej paczki zostało mi 6 szlugów. Jak zapalę lepiej czuję kodę. Szlug nawet fajniej się pali :)
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Mi z dzisiejszych 2-óch paczek zostało 6.

A jak tabaka po kodeinie? Albo plastry niquitin? %-D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
widzę wszyscy tu ostro palą ,na całe szczęście stara mi kupuje szlugi bo tak to bym nie wyrobił z kasą .najwięcej pale po alko,tramalu i kodzie dochodzi do ponad 2 paczek na dzień.

bardzo chciałbym rzucić jeszcze nie próbowałem pale 10 lat ,może ktoś zna jakiś dojebany sposób ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.