@DOWN -
"Dawki: 100-150 mg
Typowy speed podnoszący samopoczucie, zwiększający towarzyskość, wzmagający motywację. Działa przez około 3 godziny. Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy"
-Euforia - brak
-Spid - jest ale dziwny, nie taki,że nas roznosi
-Co z 'generałem?' - fajka tak się kurczy,że musiałem go szukać dosłownie
- Zjazd - wejscie jak i zejście w moim przypadku było mało odczuwalne. Mój kumpel też za bardzo nie zanotował jakiegoś mega wejścia ale po fazie przyznał mi ,że jakies 3-4h przed naszym zakończeniem posiedzenia, czuł już się do dupy, przerastaly go niepokojące myśli.
Dodam tylko,że nie potrafiłem do siebie dojść bodajże przez 4 dni. Totalne otumanienie, brak sił do życia. Nie polecam.
Mefistofeles pisze:A jak się ma do siły 3,4 DMMC I etylo?
1. etylo
2. 3,4 DMMc
3. ethcat
Dobrze wnioskuję, czy inna jest kolejność? (chodzi mi o wjazd)
Titan pisze:Próbował już ktoś tych kryształów?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.