Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
[quote="pilleater"]
Leśnik nie wszyscy pracują w lesie i wiedzą jak się spożywa znaczki pocztowe ;] Fraktal bierasz kwasa na jęzor i ssasz, ssasz jakobyś duszę z niego chciał wyssać. Parę minut, co jakiś czas przełknięcie śliny w końcu ostatecznie wyrok trawienia przez połknięcie wykonujesz i wsio. Awaiting ]

Dzięki za normalną odpowiedź.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ja tam wolę pod język niż ssać, lepsza wchłanialność.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 243 / 4 / 0
Najlepiej sproszkowanego papiera wciągnąć nosem.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Albo oddać mi. Ja nie mam takich idiotycznych dylematów.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Sproszkowanym papierem posypać oko.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Przecież zawsze i tylko, katona bierze się pod napletek :scared:
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Właśnie kombinuję co tu począć z tak fachową ekipą... Z tą zielono - fachową i przede wszystkim z tą, która coś tam powinna już w temacie trybić. Przynajmniej teoretycznie.

Napiszę krótko. Do Knajpy, marsz!

...albo nie. Zostańcie i piszcie dalej.

Popatrzę sobie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
nio ja się zgadzam-->pod języczek,hehe....o ile mogę, bo sama jeszcze nigdy papierka nie żarłam, jednak trochę gadek-szmatek i sporo osób powiedziało co i jak :):*
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
wysnionezycie pisze:
nio ja się zgadzam-->pod języczek,hehe....o ile mogę, bo sama jeszcze nigdy papierka nie żarłam, jednak trochę gadek-szmatek i sporo osób powiedziało co i jak :):*
Wkręt, czy pustak?
:kawa: & :skret: o n l y
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
fraktal pisze:
wysnionezycie pisze:
Wkręt, czy pustak?
heheh ja myślę koffaniutki :* że ona nie wkręca :):* niom i naprawdę bierze papiereczka pod języczek :) hihi :DD

<_<
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.