Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 617 / 5 / 1
[quote="pilleater"]
Leśnik nie wszyscy pracują w lesie i wiedzą jak się spożywa znaczki pocztowe ;] Fraktal bierasz kwasa na jęzor i ssasz, ssasz jakobyś duszę z niego chciał wyssać. Parę minut, co jakiś czas przełknięcie śliny w końcu ostatecznie wyrok trawienia przez połknięcie wykonujesz i wsio. Awaiting ]

Dzięki za normalną odpowiedź.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ja tam wolę pod język niż ssać, lepsza wchłanialność.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 243 / 4 / 0
Najlepiej sproszkowanego papiera wciągnąć nosem.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Albo oddać mi. Ja nie mam takich idiotycznych dylematów.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Sproszkowanym papierem posypać oko.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Przecież zawsze i tylko, katona bierze się pod napletek :scared:
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Właśnie kombinuję co tu począć z tak fachową ekipą... Z tą zielono - fachową i przede wszystkim z tą, która coś tam powinna już w temacie trybić. Przynajmniej teoretycznie.

Napiszę krótko. Do Knajpy, marsz!

...albo nie. Zostańcie i piszcie dalej.

Popatrzę sobie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
nio ja się zgadzam-->pod języczek,hehe....o ile mogę, bo sama jeszcze nigdy papierka nie żarłam, jednak trochę gadek-szmatek i sporo osób powiedziało co i jak :):*
Uwaga! Użytkownik wysnionezycie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
wysnionezycie pisze:
nio ja się zgadzam-->pod języczek,hehe....o ile mogę, bo sama jeszcze nigdy papierka nie żarłam, jednak trochę gadek-szmatek i sporo osób powiedziało co i jak :):*
Wkręt, czy pustak?
:kawa: & :skret: o n l y
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
fraktal pisze:
wysnionezycie pisze:
Wkręt, czy pustak?
heheh ja myślę koffaniutki :* że ona nie wkręca :):* niom i naprawdę bierze papiereczka pod języczek :) hihi :DD

<_<
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.