Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
A kiedy kapsułki się skończyły i nastąpił kryzys, trzeba było kombinować - wtedy weszły torebki od herbaty, które okazały się nawet lepsze bo łyka się raz a porządnie, nie męcząc się z ładowaniem tego gówna do kilkunastu roztapiających się w akcji kapsułek.
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
http://allegro.pl/item231451655_kapsulk ... atyny.html
cena nie jest najniższa, ale wystarczą na długo.
Zna ktoś jakieś tanie, bez recepty, leki/witaminy w kapsułkach?
nakłaść benzy do torebki po herbacie (mi na 4 sasz wystarczyły dwie), zwinąć w kulkę i wysuszyć. Kładziemy to na język i połykami popijając wodą. Nie czuć wogóle smaku ani nic podobnego. Najlepszy sposób i najtprostszy...
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
przygotowuje dwie szklanki z rozcienczonym mocnym kompocikiem, w moim przypadku truskawkowy
do jednej wsypuje proszek i wymieszowuje
pije kilka lykow, zapijam czystym z drugiej szklanki, potem znowu kilka lykow benzy itd.
po zakonczeniu spozywania poprzez popicie czystym sokiem - zero posmaku w ustach.
enjoy.
+DeMonica+ pisze: a najlepszy sposob na konsumpcje benzy to przefiltrowac filrem od kawy
Ja za pierwszym razem benzydamine zapakowałem do kapsułek żelatynowych, niestety nie wysuszyłem jej dokładnie i kapsułki rozpuściły się zanim dowiozłem je do kumpla u którego mieliśmy je zażyć. Skończyło się na tym że rozpuściliśmy to w słodkiej, ciepłej herbacie. Koleś miał kryzys podczas picia tego ale po wyzwaniu go od mięczaków dokończył resztę ;D . To był nasz najlepszy trip po cipaczu (zmieszany z MJ). Polecam ten miks bo sama benza jest raczej nudna.
Innym razem wyekstrahowaną B upychaliśmy do kawałków bułki którą potem staraliśmy się tak połknąć żeby to hujostwo sie z niej nie wydostało. Odradzam tą metodę, pare razy mało co nie puściliśmy pawia.
Później już dobrze wysuszoną benze pakowałem do kapsułek i ten sposób jest całkowicie bezbolesny.
Podsumowywując: przygotowaną benze rozpuścić w niewielkiej ilości płynu tak żeby to łyknąć na raz-dwa (sposób dla twardzieli) lub pakować w kapsułki :)
Gdzieś czytałem jeszcze o rozpuszczaniu w wódce, ta również ma ohydny smak i może faktycznie stłumić benzydamine. Nie sprawdzałem, może kiedyś spróbuję.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.