Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: poczwara »
Na początku w kapsułkach - mogę śmiało powiedzieć że w moim domu nie uświadczy się już ani jednej :-D
A kiedy kapsułki się skończyły i nastąpił kryzys, trzeba było kombinować - wtedy weszły torebki od herbaty, które okazały się nawet lepsze bo łyka się raz a porządnie, nie męcząc się z ładowaniem tego gówna do kilkunastu roztapiających się w akcji kapsułek.
"...Down in a hole, losin' my soul
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
Dlatego trzeba benzydamine wcześniej wysuszyć (tylko nie w mikrofali, ja tak zrobilem i benza zmienila stan skupienia na ciekły)
  • 348 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
a kapsułki to mozna normalnie kupic w aptece? i ile to kosztuje bo mam ochote na benze, bo na dxm mam uczulenie (niestety :( ).
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: alvia »
Nie pytałam w aptece, ale oto link z allegro:

http://allegro.pl/item231451655_kapsulk ... atyny.html

cena nie jest najniższa, ale wystarczą na długo.

Zna ktoś jakieś tanie, bez recepty, leki/witaminy w kapsułkach?
  • 348 / 9 / 0
tylko ze po chuj mi tak duzo kapsulek, przeciez nie bede jadl benzy codziennie ani n awet co tydzien, ba, nawet jak co 2 miesiace zjem to bedzie duzo. A poza tym to kapsulki po witaminkach bylyby lepsze bo witaminki bym zjadl i bylbym zdrowszy :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
ee tam, po co wam kapsułki?
nakłaść benzy do torebki po herbacie (mi na 4 sasz wystarczyły dwie), zwinąć w kulkę i wysuszyć. Kładziemy to na język i połykami popijając wodą. Nie czuć wogóle smaku ani nic podobnego. Najlepszy sposób i najtprostszy...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 348 / 9 / 0
Ale połykanie torebek herbaty na dluższą mete może byc niesmaczne. Mi juz niezbyt nie smakuja po 2 razach, bleee.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: +DeMonica+ »
benzydamina nosem....hehehehe....ludzie moze jeszcze kreta zacznijcie wciagac nosem tak dla bani?:]a najlepszy sposob na konsumpcje benzy to przefiltrowac filrem od kawy i w husteczke zapijajac czyms dobrym.
Uwaga! Użytkownik +DeMonica+ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
wiadomosc z ostatniej chwili - sposob na bezbolesna aplikacje cipacza:

przygotowuje dwie szklanki z rozcienczonym mocnym kompocikiem, w moim przypadku truskawkowy
do jednej wsypuje proszek i wymieszowuje
pije kilka lykow, zapijam czystym z drugiej szklanki, potem znowu kilka lykow benzy itd.
po zakonczeniu spozywania poprzez popicie czystym sokiem - zero posmaku w ustach.

enjoy.
  • 124 / / 0
Nieprzeczytany post autor: John »
+DeMonica+ pisze:
a najlepszy sposob na konsumpcje benzy to przefiltrowac filrem od kawy
gówno prawda... filtrem do kawy to będzie trwało ponad pół godziny. Płatki benzydaminy które wytrącą się z roztworu są na tyle duże że spokojnie zatrzyma je torebka od herbaty i trwa to parę sekund. Sposób na ekstrakcję benzydaminy jest jeden i nie wymyślajcie tu nowych, ten opisany na hypciu jest najskuteczniejszy. Temat jest o sposobie konsumpcji a nie ekstrakcji.

Ja za pierwszym razem benzydamine zapakowałem do kapsułek żelatynowych, niestety nie wysuszyłem jej dokładnie i kapsułki rozpuściły się zanim dowiozłem je do kumpla u którego mieliśmy je zażyć. Skończyło się na tym że rozpuściliśmy to w słodkiej, ciepłej herbacie. Koleś miał kryzys podczas picia tego ale po wyzwaniu go od mięczaków dokończył resztę ;D . To był nasz najlepszy trip po cipaczu (zmieszany z MJ). Polecam ten miks bo sama benza jest raczej nudna.
Innym razem wyekstrahowaną B upychaliśmy do kawałków bułki którą potem staraliśmy się tak połknąć żeby to hujostwo sie z niej nie wydostało. Odradzam tą metodę, pare razy mało co nie puściliśmy pawia.
Później już dobrze wysuszoną benze pakowałem do kapsułek i ten sposób jest całkowicie bezbolesny.

Podsumowywując: przygotowaną benze rozpuścić w niewielkiej ilości płynu tak żeby to łyknąć na raz-dwa (sposób dla twardzieli) lub pakować w kapsułki :)

Gdzieś czytałem jeszcze o rozpuszczaniu w wódce, ta również ma ohydny smak i może faktycznie stłumić benzydamine. Nie sprawdzałem, może kiedyś spróbuję.
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.