Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
lignokaina dziala synergistycznie z opio. odczucie opisane przez koleżankę jest możliwe
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
może wibracje wiertarki dentystycznej przeniosły się za pośrednictwem fotela na łechtaczkę? swoją drogą miałem koleżankę, która dostawała orgazmu u stomatologa. "poczułam znajome ciepło między nogami" hehehe
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: yasmeenaah »
no niestety, kolega mija się z prawdą - zanim doszło do mechanicznych wibracji, przyjemne odczucia ustąpiły. Kto wie, może byłoby jeszcze milej ;)
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Rzeczywiscie zmienili z rozowej na biala :yay: . Trzeba sie wybrac do rodzinnego zeby wypisal zamiast Noaxu 200. Szkoda tylko, ze mam pudelko po DHC 60mg. Wolalbym 90mg, 120mg troche za duzo, a 90mg optymalnie by bylo. I starczylo by na 10 dobrych faz w miksie z tramem. Pudelko 60mg starczy tylko na ~7 faz. Przynajmniej mi. Dobre i to, zeby tylko dala recke lekarka. Cena za 60x60mg DHC niecale 30zl na X, wiec gra warta swieczki. 60x90mg DHC lekko ponad 40zl, wiec bardziej by sie oplacalo. Ceny podaje przyblizone ze strony mp.pl.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
[quote="Gargamel"]
Rzeczywiscie zmienili z rozowej na biala ]

jak nazywa się ten lek zawierajacy dhc na biały kwit? są to tabletki z samą dhc czy też dhc + paracetamol? może bedzie dało rade wysępić to u aptekarzy tak jak talvo forte ;)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
na wysępienie DHC naprawde bym nie liczył
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: yasmeenaah »
to na biały kwit to DHC Continus. Jest dpstępne w dawkach 0,06, 0,09 i 0,12 g, i w miłej ilości 60 tabletek każda wersja. Dodatkowo o przedłużonym uwalnianiu. Aha, to czysta dihidrokodeina.
Ciekawa jestem czy uda Ci się gdzieś wysępić dhc. Zgadzam się z Oxanem - nie będzie łatwo bo po pierwsze, dhc, w zależności od źródeł, działa 2-3 krotnie silniej niż kodeina, po drugie, dawki w których jest sprzedawana, są dość duże (w Angli mają dhc w miksie z paracetamolem w dawkach 0,01, 0,02 i 0,03 g, co czyni ją łatwiejsza do wysępienia) i mają dużo tabletek.
W każdym razie daj znać, czy się udało. Powodzenia :)
  • 467 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Codeine Fanatyk »
Ja podpowiem ze dhc nieoplaca sie walic lepiej zrobic z tego chociaz hydrocodon a najlepiej oksykodon czy acetylooksykodon wystarczy troszke zainwestowac ;-)
prawda??
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
CF, masz racje, ale zeby to przerobic trzeba sie w miare dobrze znac na chemii. DHC w dawce 420-480mg jest zajebisty i tak (pisze o sobie z tymi 420-480mg, mam wysoka tolerke na opio; innych 240-300mg moze mocno porobic) . Lepszy DHC od kody jak juz wczesniej pisalem. Luta trwa dlugo, poza tym dihydrokoda nie powoduje takiego wyrzutu histaminy jak koda. Mnie nie swedzialo praktycznie w ogole. Warto sie o nia postarac. Jutro ide do rodzinnego, poprosze zeby zamiast Noaxu wypisal ;-) . Mam pudelko po 60-tkach, pokaze i powiem, ze lekarz specjalista mowil, zeby brac to zamiennie z Noaxem zeby sie nie przyzwyczaic ani do jednego ani do drugiego. Powiem, ze 2x60mg dihydrokodeiny dziala jak 200mg Noaxu i bede mial pake na miesiac (a moze i dwie ;-) ). Noax oczywiscie tez hehe.

Edit: tabletki oczywiscie trzeba kruszyc na "jebany pył", bo DHC Continus to jest wersja retard. To nie tak jak z thiocodinem, ze gdy wrzuci sie cale tabsy to luta jest slabsza, ale trwa dluzej.
Ostatnio zmieniony 28 października 2009 przez Gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
zrobisz z tego tylko hydrokodon, przez proste utlenienie dichromianem sodu albo potasu. mozesz potem demetylować produkt do hydromorfonu albo samą dihydrokodeinę do dihydromorfiny którą później możesz acetylować do dihydroheroiny itd %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.