Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Czy lubicie pic Whisky _?

Czas głosowania minął 17 kwietnia 2007

A co to jest Whisky ?
0
Tak lubie Whisky oraz wszystkie brązowe alkohole............
4
11%
nie pije alkoholu !
1
3%
Lubie Whisky ale nie każde
12
32%
wole tanie winka
2
5%
nie lubie Whisky
6
16%
Nie zawracaj mi dupy takimi pytaniami
2
5%
wole dobrego jointa lub inne rozweselacze
5
13%
głowa mnie po tym boli
2
5%
wole mleko
4
11%

Liczba głosów: 38

ODPOWIEDZ
  • 332 / 38 / 0
Whisky to tylko Jack Daniel's i Ballantine's. Lubię pic samą łyche z lodem lub drinka z colą bądź spritem. Ale whisky pije tylko od święta bo cena nie pozwala... Chyba że jest promocja w biedronce czy innym markecie ;-).
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 1519 / 20 / 0
Właśnię, apropo biedronki. Pił ktoś tą whisky za 30 zł z biedry?

W stokrotce widziałem pewną zagadke. Whisky o nazwie "The famous Andrzej". W internetach nic o tym nie ma. Wgl wtf nazwa
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 374 / 4 / 0
Z biedronki to chyba Golden Loch. Wydaje mi się że w moim mieście jakby znikła. Byłem w dwóch sklepach i specjalnie patrzyłem, ale jej nie widziałem. Z opinii jednego znajomka i według polskiego internetu jest podobno zaskakująco smaczna.
  • 2878 / 21 / 0
Z tanich szmat typu johnny walkery nie najgorszy był też jack daniel's, ale to wciąż ścieki.
Osobiście jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to polecam Dalmore - 2 stówy za 0.7l, choć można i za mniej wyhaczyć (150zł) a już mamy prawdziwy smak. Taki początek na wgłębianie się w łychę. Podobnie jest z cygarami.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2518 / 27 / 0
Z tanich to najbardziej mi podchodzi Label 5 Scotch Whiskey

[ external image ]

W smaku bije na głowę te wszystkie Dżony Łokery i Dżeki Danielsy. Naprawdę dobra Whisky, polecam.
  • 886 / 9 / 0
Mi bardzo smakuje Wiliam Peel oraz Ballantine's. Peel według mnie odstawia w przedbiegach takie marki jak johny walker czy jack daniels.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Jack Daniels to burbon. Też mi jakoś specjalnie nie smakuje, szczególnie biorąc pod uwagę jakość/cena to nie wypada za dobrze. Za Ballantinesem też jakoś specjalnie nie przepadam. Williama Peel'a nie miałem okazji próbować, więc się nie wypowiadam. Dobre są jeszcze Whisky z LIDLA. Dobre i tanie za 30zł mamy 0,7l całkiem dobre łychy. Jest do wyboru kilka rodzajów. Burbony, blendy. Różnią się długością leżakowania itp, ale w cenie nie ma jakieś większej rozpiętości.
  • 886 / 9 / 0
@Dzielnicowy jak będziesz miał okazję to spróbuj Williama Peel'a na prawdę dobry wybór. Czasem jest w promocjach w Tesco. Ogólnie to kosztuje koło 50 zł za 0,7. Wracając do tematu to zapomniałem dodać mojego no. 1 jakim jest 12 letnia whisky Tullamore Dew ostatecznie może być 7 letnia :D
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2012 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3007 / 7 / 0
[ external image ]
To jest najlepsza Whisky dla mnie na wieczór z kumplem przy filmie i delektowaniu się smakiem. Żeby nie skłamać ostatnio kupiłem 0.7 za chyba 60zł z dwoma szklankami
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
zombisztajn pisze:
[ external image ]
To jest najlepsza Whisky dla mnie na wieczór z kumplem przy filmie i delektowaniu się smakiem. Żeby nie skłamać ostatnio kupiłem 0.7 za chyba 60zł z dwoma szklankami
O tak! To ta whisky co mówiłem jak pisałem o The Famous Andrzej :D. To jakiś żart czy co :D?
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2012 przez EdwardZnienacka, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.