ODPOWIEDZ
  • 187 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: yaba »
Czytając te wszystkie wypowiedzi uznaję, że lepiej jest palić własnoręcznie skręcane. Tak więc pojutrze walę do tytoniowego po zaopatrzenie: filtry, bibułki, tytoń (a tak chyba Domingo Vanilla kupię). Jedynym problemem jest, że nie potrafię korzystać z maszynki - mam taką zwykłą z rolkami, za 3,80 zł, nie taką do gilz tylko do skrętów, i za chuja nie mogę rozgryźć jak się tego używa. Czy byłby ktoś z forumowiczów uprzejmy napisać jak się tego gówna używa?
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Rozchylasz te rolki, wkładasz bibułke, na bibułke z boku kładziesz filtr, nasypujesz równomiernie tytoniu, ślinisz bibułke, zamykasz rolki i kręcisz w tym kierunku aby klej z bibułki zakrył drugą część bibułki.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
xxxzzzxxx dzięki :cheesy:
Ale żeby 40g tylko na 1-2 dni starczało? Aż nie chce mi się wierzyć, przecież tam tyle tego jest.
No, chyba, że ktoś pali nałogowo.
Ja do tej pory delektowałem się papierosami i smakiem tytoniu i zamierzam nadal to robić, zmieniając jedynie formę. :-)
Może i jestem głupi i w krótkim czasie wpierdolę się w 2 paczki dziennie, ale mam nadzieję, że nie.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2008 przez yaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Z takiej paczki 40g to około 40 papierosów (robionych maszynką, takich robionych z bibułek wyjdzie więcej).
Ja pale dużo, bo po opiatach szlugi smakują wybornie :)
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ogon2 »
czy dobrze slyszalem ze skrecane fajki sa zdrowsze dla organizmu od papierosow?
Uwaga! Użytkownik ogon2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
Zajebiste to jest! Domingo Vanilla, bibułeczki, filterki OCB i śmigamy! :cheesy:
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: badass »
Casablanca Vanilla Cherry rządzi!
Skręty najlepiej palić bez filtra bo filtr psuje smak tytoniu. Normalne fajki mi nie smakują od czasu gdy zacząłem palić skręty, jedynie Camele z urwanym filtrem są dobre.
Gdyby było tak dobrze jak jest niedobrze, to byłoby bardzo dobrze.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ogon2 pisze:
czy dobrze slyszalem ze skrecane fajki sa zdrowsze dla organizmu od papierosow?
tak jest. poprawiaja plodnosc, usuwaja raka i ryzyko doznania zawalu serca. doskonale dzialaja na koncentracje, poprawiaja wydolnosc ukladu krazenia i miesni, wiec takze zmniejszaja ryzyko choroby wiencowej, bierne palenie wlasnorecznie kreconych papierosow jest zdrowe i przyjemne dla otoczenia no i polecane kobietom w ciazy, a w dodatku im wiecej palisz, tym slabiej sie uzalezniasz, a w koncu stajesz sie nadczlowiekiem i dowiadujesz sie ze wygrales 40 miliardy w totka podczas jarania dżonta z papierzem na audiencji generalnie prywatnej w chuj w dżakuzi w kastel-gandalfo, majac na nogach kapcie jana pawla drugiego, ktorychto on sam zapomnial spakowac jak ostatnim razem z tamtad sie zawijal.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
Czy mógłby ktoś polecić jakiś tytoń smakowy, ale taki by był jak najłagodniejszy? Lubię smak tytoniu, ale nie znoszę tej ciężkości i drapania w płucach, psuje mi ona delektowanie się smakiem. No i żeby dawał jak najfajniejsze doznania smakowe.
RELATIONSHIT
  • 29 / / 0
Ale najlepsze jest to, że w końcu zesłana Ci zostaje zdolność przemiany w SSJ i USSJ, jeśli palisz odpowiednio grube skręty. Co do najfajniejszego tytoniu, polecam dowolny Red Bull.
nic,,,
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.