Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jeszcze chłopak mnie schizuje że chcą zbadać obecność narkotyków czy alkoholu, wałczy żebym nie cpala hehe .
case solved - wszystko dalej na ten konkretny temat będzie offtopem. - surveilled
np. fukałem 2 dni codziennie 1 torbe,czy jest to bez znaczenia?
Sprawa wyglądała tak, że domyślałem się, że w weekend bd teścik, więc miałem 2 całe dni(w środę wieczorem zacząłem się 'czyścić', a w sb. test). Piłem tyle wody, że przez miesiąc normalnie tyle nie wypiję, jakieś śmieszne cytryny też się dodawało. WYNIK- Blada kreska, ale była.
Po zajebaniu meth, test zrobiłem sam dla ciekawości, akurat wyjeżdzałem, więc miałem >5< dni bez ćpania, 6 dnia wróciłem test znowu pokazał jedną kreskę.
Chociaż raz zdarzyło mi się, że po 2 dniach bez brania(bez czyszczenia się) test nic nie wykrył, więc albo test lipny, albo chuj wie go co.
Także, jeżeli zajebałeś, to przez 5 dni wyjdzie na tescie(piko), feta szybciej się wydali(bynajmniej ja tak uważam). Możliwe, że tylko mój ogranizm tak długo trzyma to gówno, ale piszę tylko to co wiem.
Cooper pisze:po ostrej jezdzie bez trzymanki przez caly weekend zrobilem sobie z czystej ciekawosci multi-test apteczny po tygodniu i wyszedl wynik falszywie pozytywny tak wiec po 2 dniach abstynencji gwarantowany wynik pozytywny chyba ze jakies gowno wciagales, w malych ilosciach.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.