Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
zajawka pisze:
Jaki twardy drag najbardzie pobudza wasz umysł do myślenia ?? :-)
Po czym czujecie sie najlepiej ?? Zadaje te pytania ponieważ nigdy nie miałem do czynienia z twardymi dragami i chce sie czegoś o nich wiecej dowiedziec :cool: być może niektórych spróbować :-) przez co dowiedzieć sie czegoś wiecej o sobie, o swoim wnętrzu :cool:
dzięki nim uwierzyłem że jestem mądrzejszy od einsteina- tworzę" nową teorię strun" :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.