ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
jak koło to tylko jedz na MDMA to nic ci niebędzie. a te bóle serca to napewnno po kołach na MDxx. Przerwa i też przejdą ;P
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ;] »
Teraz najlepiej przestać kiedy nie masz MDxx w kulce:)
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja przestałem szamać pixy jak na trzeźwo halucynacje zaczeły się pojawiać.
Ostatnio zmieniony 16 lutego 2009 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / / 0
Stary nie wiem ile tego musiałeś brać żeby doprowadzić się do takiego stanu...;/
Uwaga! Użytkownik ;] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Za dużo. Przez półtora roku po ok. 20-30 tygodniowo. Dobrych piguł.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
Za dużo. Przez półtora roku po ok. 20-30 tygodniowo. Dobrych piguł.
WTF? Niemożliwe. Przecież to by nie działało w ogóle w takich dawkach z taką częstotliwością. Coś tu zakręciłeś.
Hidden mefedron User
  • 1213 / 18 / 0
Tak było - piątek, sobota, niedziela napierdzielałem po minimum 5 w klubach i często w tygodniu na noc zarzucałem siedząc przy kompie minimum 2. Miałem nieograniczony dostęp do kółek za free i wpierdalałem je jak głupi, aż w końcu coś mi się z głową zrobiło, miałem halucynacje i takie dziwne uczucie jakbym był na kartce narysowany (trudno mi to uczucie opisać). Wtedy poszedłem do neurologa, na badanie EEG i wyszło mi, że mam jakieś zmiany w częściach przednioskroniowych i czołowym mózgu pod postacią fal theta na tle fal beta.

Fale beta - zwykła aktywność mózgu
Fale theta - występują podczas głebokiego snu/medytaji

A więc jak można się domyślić po takim miksie fal robi się ciekawie ;]

http://www.aquarius.4me.pl/fale.html

Kółka cały czas działały tylko działanie z czasem troche się zmieniło, zamiast euforii była psychodela. Tymi pigułami chyba te fale theta smyrałem.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 120 / / 0
wyśredniając tą lczbe -25 tygodniowo i jedząc dobre px po 8 pln wychodzi 800 pln miesięcznie przez połtora roku to jest 14400. Gościuniu ;) cos przesadziłeś;]
  • 1213 / 18 / 0
; pisze:
wyśredniając tą lczbe -25 tygodniowo i jedząc dobre px po 8 pln wychodzi 800 pln miesięcznie przez połtora roku to jest 14400. Gościuniu ;) cos przesadziłeś;]
Miałem nieograniczony dostęp do kółek za free
EDYT: A co do tych 14400zł. Ostatnio wyliczyłem ile średnio wyciągnąłem przez 6 lat z klejenia plakatów i wyszło mi.. 216000zł.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2179 / 30 / 0
no tak ale masz tyle długów za mandaty że kiedyś Ci sie dopiero za to beknie. Wątpie żeby przeszło bez echa :-P
Hidden mefedron User
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.