Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
nice milky
czyli ładne mleczko; d

thanks from the mountain
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Paszcza, ciezko chyba nie zasnac po takiej ilosci, palac w dodatku jakas indice :|. Moja byla dziewczyna po 28 dziala jeszcze przez 30 minut i tez zasnela.

Dobre wiadro :O. Ale w sumie takie z lufki tez dobrze robi :p
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
No astral znowu dojebałeś heeh :-D
Ale juz nie chcialo mi się wpierdalać w polemiką. Newbe pokazuje co to na prawdę wiadro :-D Slaskie wiadra niedowyjebania. Raz jak sciagnąłem czy kilka sciągnąlem(2,3)? zakreciło nieźle, myslałem, że jebne zaraz w kimę, łzy w oczach, ale poczekałem, bez paniki, zeszło i ok.

O ile mi wiadomo fifka to 0.1g jeśli juz mamy sie rozmieniać na kubeczk, a nie wiadra :rolleyes:

edit:
o i cybuch %-D
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
newbe pisze:
Bohemic pisze:
Ja Sie jedną lufka przepaliłem :blush: (pierwszy raz)
jak sobie efekty przypominam to rzygi , bezruch , uczucie ze twoje serce leży zamrożone na podłodze..2 metry od ciebie...
A teraz 2 miechy nie jarałem i wczesniej tylko troszeczke Zrjarałem 2 lufy opaliłem szkło jeszcze po dwoch lufach kumpla i był lajt... To chyba w większaym stopniu kwestia "dodatków z apteki cioci zosi" niż tolerancji
chociaż 36 wiader to dla mnie byłby R.I.P (Gratulacje dla kolegi) :cool:
kolega chyba trochę przesadza z tymi wiadrami. Na jedno wiadro przypada średnio 0,3-0,5g materiału. Kolega paląc 36 wiader spalił ponad 10gram w półtora godziny, jak dla mnie to wielki joke
Nie rozumiecie? Kolega Bohemic może spalić 36 wiader bo ma mocną głowę ponieważ kiedyś głaskał go papież.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Yam, w takim razie male tam macie lufki. U nas sa 2 rodzaje, jedna ma tak jakby stozek w miejscu cybucha, zaczyna sie wasko a konczy szeroko, a drugi rodzaj przypomina tak jakby walco-parabole. Ta pierwsza miesci moze 0,1g, albo cos kolo tego, tak jak mowisz. Za to do tej wiekeszej na bank wchodzi okolo 0,16g. No chyba ze wbijasz takie lufki, ze przy paleniu, zanim pociagniesz bucha zjadasz weed.
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2007 przez Astral, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
[quote="yam'teoretyk"]
Newbe pokazuje co to na prawdę wiadro ]
Ściągnęliśmy po jednym z tego co pamiętam...nie dało się ustać na nogach. Śląskie wiadra to coś, czego nie spotyka się codziennie %-D
Zwróćta ludzie uwagę na cybuch, tam w środku jest wsadzona metalowa siateczka - dużo miejsca i sporo można napchać, ponadto pasuje jak znalazł do butelki. Newbe, powiesz gdzie takie coś można kupic? (cybuch, to chyba cybant albo coś takiego, takie mam wrażenie)
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
newbe narobiłeś mi apetytu. chyba wiem co będe robił dziś wieczorem :cool:
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 178 / 8 / 0
[quote="strunaman"]
newbe narobiłeś mi apetytu. chyba wiem co będe robił dziś wieczorem ]

to samo co kazdego wieczoru Pinky, bedziesz opnanowywac swiat!
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
dokuadnie mój Mózgu.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 46 / 1 / 0
Makumba z 2 garsci lisci, na 2 osoby. Zmniejszylismy dawke i zobacze jak bedzie. Tylko ze skonczylo sie na tym, ze moj kolega nie wypil prawie nic, bo ma uraz od poprzedniej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.