Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: modlin »
że ziółka tu nie pomogą

może mało sie znam ale w żadne żeńszenie nie wieżę
Uwaga! Użytkownik modlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Flos »
A co myślicie o Neotropilu. o ile dobrze pisze.
Polepsza ukrwienie mózgu i zwiększa zapamiętywanie :)
  • 219 / 4 / 0
Nootropilu. Myślę, że da rade. Ale to na receptę jest...

Nie wiem co polecać do nauki, wiem co odradzić. Efedrynę. Jest zajebista, kiedy trzyma. Pamiętam jak wkuwałem na pamięć jakiś bardzo długi wiersz. Nauczyłem się całego, powtarzałem w myślach i głośno przez 3 godziny... Nagle zaczął się zjazd, a ja ciągle się myliłem, nie potrafiłem sobie przypomnieć dalszego ciągu, w ogóle do tego się strasznie wkurwiłem i już całkiem nawet nie mogłem nic odtworzyć. A na drugi dzień pamiętałem może 30 % tego, co tak zajebiście mi szło poprzedniego dnia.
Czarna dziura.... Do nauki daruj sobie stymulanty. One nie są do tego.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2007 przez innyodinnych, łącznie zmieniany 1 raz.
"Próżnoś repliki się spodziewał
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Flos »
Wiem, że mojej prababci pomaga :P, nie próbowałam, ale mam zamiar, bo słyszalam dużo dobrego o tym środku.
Myśle, że dla większości osób z tego forum to (recepta) bedzie najmniejsza przeszkoda :)
  • 6 / / 0
hmm. podobno tussipect (bez recepty) jest dobry.
Tylko nie wiecej niz 6-7, bo potem trudniej jednak sie skupić.
Tak 5-7 tabletek tussipect.
Uwaga! Użytkownik peggybrown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
podobno...
Bylo juz o tym mowione i to chyba w tym temacie. Tussi ryje zoladek, uczac sie w nocy, z rana nieprzyjemna zwala, jakis posmak w ustach. Juz nie polecam :-)
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Andy »
ja Shpongle wykorzystuje jako odskocznie od tego świata, raczej nie jako coś co pomaga w spędzie :moody:
Uwaga! Użytkownik Andy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 8 / 0
Powiedzmy nuczyłem sie wszystkiego na czysto. Jestem człowiekiem podatnym na stres i w chwilach egzaminów , testów nie jestem w stanie sobie wszystkiego przypomniec. Szukam specyfiku który mnie pobudzi , wyluzuje , usunie efekt "potoku myśli". Oczywiście tez nie może mnie rozbić tak że na teście będe siedział i patrzył mimowolnie w okno bo będzie mi sie wydawać ciekawsze niz pisanie. Myślałem na speed8 , co o nim sądzicie ?
W takich sytuacjach bardziej bym myślał nad czymś uspokajającym np. persen czy cuś. Mój znajomy przed testami wali 100mg tramalu- nie ma skutków ubocznych i wszystkie zaliczenia semestralne na 5.
zenszen do kupienia w aptece..szybko,w miare tanio i skutecznie(jak dla mnie)..[po co ladowac w siebie chemie jak mozna zawsze naturalnie sobie pomoc :P]
Polecam preparat o nazwie Bodymax- duzo zenszenia i innych specyfikow, które działają inaczej niż kawa i pozwalają się skupić na tym co masz robić.
Jeszcze sie zbełtam na egzaminie. Czy ja wiem czy natura osiągne takie efekty jak chemią. Z tego co wiem to z natury poza kofeiną nie ma nic co działa ODRAZU. Najbardziej interesuje mnie zażycie tego przde egzaminem.
Termos zielonej herbaty spowoduje, że będziesz pobudzony umysłowo i rozluzniony fizycznie. Ma jedną wadę jednak- jest moczopędna.
proponuje strzelić przed egzaminem pare buchów czystego eteru dietylowego - po tym na pewno napiszesz prace na głebokie tematy
No, no, no- przeanalizujesz długopis, którym piszesz prace.
eJ LOL ! . Serio , nie macie czegoś takiego przed egzaminami jak np. sprawdzacie czy nie boli was brzuch. Nie boli. Zastanawiacie sie czy napewno ponieważ bardzo sie tego boicie (sraka na egzaminie jest nie wskazana). Mimo iż nie boli was ten brzuch jednak tak sie boicie że zaczyna wam sie wydawać że jednak odczuwacie bul. To jest chore. Chodzi mi o egzamin gimnazjalny. Nie będe miał poprawek. Jak go zjebie to jestem udupiony w jakimś hujowym liceum. Dla mnie każde 10 pkt. robi różnice
Gimnazjaliści na forum o narkotykach. Zaczynamy mieć dobrą renomę- "pomagamy młodym ludziom zażywać narkotyki, które niwelują strach".
paker nie jaraj baki od teraz, bo w huj obniża koncentracie - wiem z autopsji...
W ogóle starajcie się nie ćpać nic az bedzie po wszystkim...
Na egzamin nie jaraj- to fakt. Dzien wczesniej też sobie odpuść. Ogólnie to poszerza odbieranie świata, więc 2 dni przed czemu nie. Tylko jedno.. 15 latkowie jarający trawe. Dla mnie jest to niepokojący objaw uwstacznienia naszego społeczeństwa.
A przed vegzaminem możesz wpierdalac dużo bananów- to pomaga!!!!!!!!!!
po ich zjedzeniu wydziela sie duzo serotoninki-zajebiscie luzuje i poprawia humorek
Za dużo potasu, który znajduje się m.in. w bananach nie jest wskazany. Nadciśnienie na egzaminie to niezbyt fajna sprawa.

Jak się zmobilizuje to zrobie to faq na temat środków pomagających w nauce.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ktoś próbował Winpocetyny? jeśli tak to niech napisze ile tego jadł i czy preparat jest skuteczny
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
A co myślicie o Neotropilu. o ile dobrze pisze.
Polepsza ukrwienie mózgu i zwiększa zapamiętywanie
Kumpela się bawi w poprawę przyswajania wiedzy... i mówi że znacznie lepiej działa od fety tylko chyba regularniej to trzeba brać.. a nie tak tuż przed nauką. Twierdziła że w chój lepsza wyobraźnia (całki potrójne) i znacznie dłużej się pamięta niż po fecie... praktycznie po 3 miesiącach nadal posiadała ten sam stan wiedzy.. po fecie.. hmm kilka dni po egzamie już masz ciężko. A osobiście to naprawdę żal mi was że do takich poziomów jak gimnazjum czy średnia musicie się wspomagać(raczej to odbieram jako usprawiedliwianie ćpania). Jak dla mnie nawet niewiele kierunków na uczelniach jest takich że trzeba noska pudrować (medycyna prawo.. uczelnie o jakimś sensownym poziomie etc.)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.