Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
hmm. więc tak.

ile wkońcu można bezpiecznie trzymać kartonik pod ubraniami w szafce(ochrona przed światłem) i szczelnie zamkniętym woreczku(ochrona przed powietrzem)? czy przez 3 miesiące nie straci swoich właściwości?
  • 504 / 2 / 0
mmm. ja obstawiam że zostanie ci 95% kwasa w kwasie. skoro Hoffman kazał go trzymać w lodówie to niech człowiek trzyma go w lodówie. ale jeśli sytuacja na to nie pozwala, no cóż ,trzeba liczyć się z konsekwencjami. tyle że chyba nikt nie udowodnił jak jest z tą temperaturą. parę osób trzymało kartony między stronami w książce i tak przez dłuższy okres czasu. po zaaplikowaniu nie skarżyli się na zwietrzałość LSD/
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 2497 / 49 / 0
Bez powietrza, swiatla i wilgoci raczej nic mu sie powaznego nie stanie. Oczywiscie, zachodzi jakas tam degradacja, ale jest bardzo powolna, 3 miechy to zamalo raczej, zeby poczuc roznice.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
kwas trzymany w ciemni, w samarce, w temperaturze pokojowej może leżeć spokojnie rok i nie odczujesz różnicy w działaniu. Lodówka to mit, byle sie nie nagrzewało w słońcu.
Hidden mefedron User
  • 1 / / 0
czyli jeśli teraz kupie a będę używał w wakacje to nie odczuje różnicy? bo mam możliwość załatwienia teraz z UK, a potrzebuje dopiero na lato.
  • 2179 / 31 / 0
jasne, nawet za rok jak to wyciągniesz z czeluści szuflady to bedzie działać jak należy.
Hidden mefedron User
  • 504 / 2 / 0
w piątek zostawiłem 2 kartony w samochodzie, szczelnie owinięte, bo poco tyrać przypał. zaparkowałem samochód w cieniu, ale nie pomyślałem że ziemia obiega w okół słońca. jak wróciłem z powrotem (po 2 godzinach), w samochodzie upał jak w piekle. kartony zjadłem na drugi dzień i moc taka sama jak ostatnio. nadzwyczajne wygięcie od rzeczywistości.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
przywołam temat. bo nie dA sie wyczytac jednoznacznej odpowiedzi. Zakupiłem na lato sporo L. Musze je przechować do lipca i teraz czy wystarczy schować w ciemnym suchym miejscu w sreberku i hermetyku, czy lepiej lodówka.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 2497 / 49 / 0
Najpewniej jedno i drugie. jak lodowka, to musi byc zajebiscie szczelnie, bo jest durza wilgoc.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
trzymam w suchym ciemnym miejscu. w folii aluminiowej i hermetyku /
Boje sie ze zamoknie w lodowce. przez miesiac chbya moze polezec w szafie.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.