Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Nie pytałęm się go a takie szczegóły...nie za bardzo był rozmowny w tym temacie. Jak się go zapytałem co sobie wkręcił no to mi opisał tą jazde.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Strike »
Niedługo będę brał kwasa, skąd mam wiedzieć czy towar jest mocny czy kiepski i ile wziąść tabletek/tabletki?
  • 654 / 14 / 0
Kwasy nie są sprzedawane w tabletkach tylko w papierkach o wymiarach 4x4 lub 5x5 mm. Te papierki są nasączone bodajże wodnym roztworem LSD. Wkładasz je pod język i znajdujące się tam naczynka krwionośne właniają LSD z tego papierka. A to czy kwas jest dobry czy chujowy to nie za bardzo da się rozpoznać. Możesz troche polegać na tym co pisali tutaj na forum w wątku o różnych kwasach ale jest jeszcze taka opcja że jak trafisz na niby dobry to może być wylizany....Ogólnie teraz jest podobno trudno znaleźć dobrego kwacha.
  • 382 / 8 / 0
Ale one chyba nie są dosłownie lizane, nie? :scared: :-/ Tylko raczej "przeterminowane"?...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Strike »
Jutro/pojutrze będę brał 1 raz LSD. Tylko kurde jedna rzecz mnie martwi, bo tabletki są bardzo dziwne. Małe okrągłe z kreską przechodzącą przez połowe "średnicą", całkowicie białe. Kumpel, który będzie ze mną brał też nigdy wcześniej nie brał więc nie może potwierdzić czy to LSD, a diler mówi, że to napewno LSD~~ Czy rzeczywiście LSD może występować w formie tabletek a nie papierków?
  • 382 / 8 / 0
Wydaje mi się, że obecnie to rzadkość... Poza tym papierki są o tyle pewniejsze, że nie mieszczą się tam "dodatki"... albo zjadasz LSD, albo czysty papier. ;-) Taka tabletka nie wiem... może być ecstasy, może być jakieś zwykłe lekarstwo prosto z szafki mamy dilera... ;-) Albo jednak to, co ma być.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
Właśnie odnośnie tabletek trafiła mi się ostatnio dziwna sytuacja... kupiłem na imprezie niby ecstasy, ale na odchodne usłyszałem, że są dość mocne... polecono jeść po pół... Jak kazano tak uczyniłem i się zaczęło... Po wszamaniu o.5 <!!!!!> tabletki efekty były identyczne jak po wrzuceniu całego kartona i to takiego dość mocnego... Nie wierzyłem więc drugie pół skosztował kolega... sytuacja sie powtórzyła... Potem sie dowiedzialem ze był jeszcze jeden kozak co zjadł całą... przez kilka długich godzin odłączony od świata... Więc nigdy nie wiadomo na co się tarfi... można się czasem niemiło zdziwić...
  • 654 / 14 / 0
Ale one chyba nie są dosłownie lizane, nie?
Są....normalnie diler weźmie sobie powiedzmy takiego kwasika poliże go dokładnie pare razy, weźmie drugiego pare razy i tak kilkukrotnie żeby odczuć faze ale nie wylizuje każdego do końca żeby jeszcze móc go sprzedać i żeby na kogoś innego chociaż troszke zadziałał.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zany21 »
Moze tabletka z duza iloscia DXM ? .... Nie wiem ch*j wie co teraz pseudo-chemicy robia :|
  • 463 / 10 / 0
duza ilosc DXM nie zmiescilaby sie w jednej tabletce
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...