Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 5 / 0
Ok, skoro tak twierdzisz :D Też przez to przechodziłem, ale mi przeszło :)
  • 883 / 10 / 0
Mi też przeszło . Po spróbowaniu LSD. Jak dla mnie drag jest drag. Trza go poznać tak czy kwak. Jak jest tego warty to zjadam. :)
  • 61 / 2 / 0
pindyjski pisze:
Ok, skoro tak twierdzisz :D Też przez to przechodziłem, ale mi przeszło :)
A kto powiedział, że inni zamierzają pójść w Twoje ślady? :P
  • 1387 / 5 / 0
Wcale nie ciągnę innych za mną, chciałem pokazać tylko, że istnieje grupa osób dla której nie robi większej różnicy pochodzenie substancji, mimo że wcześniej robiło. Elwis potwierdził.

Ale to nie znaczy, że mój punkt widzenia jest MOJSZY i że chsn trwa w błędzie i kiedyś musi się "nawrócić". Akurat przekonanie co do syntetyków to odczucie subiektywne i każdy może mieć swoje.

Nie musisz sie bawić w jego adwokata, dobrze rozumiem ten punkt widzienia i nie neguję go tak długo, aż nie będzie mi go siłą narzucał.
chsn pisze:
Dla Ciebie może nie ma, dla mnie np ma.
A ten cytat mówi, że nie będzie. Tak samo ja jego.

KaPeWu?
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2010 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 39 / / 0
u nas też jest taki ziomek zwieszony. jak go widzisz to zawsze ma tępy wyraz twarzy i sie albo gapi albo cieszy puche na swój zawiechowy sposob. GDY wracał z melanżu autobusem zwiesiło mu sie i sie w nim zakochał .praktycznie co dzień go w lini 187 uswiadczysz .
na dodatek ma swoje upatrzone miejsce z tyłu nad kołem i jak tylko ktoś tam siedzi to albo siada obok albo za swoim ukochanym miejscem:P odziwo przychodzi tez czasem do sfinksa (klub z muzyką elektroniczną dnb itp) .bardzo ciekawe czym tak sie zwiesił czy kwasem ,grzybami czy wszystkim naraz:P
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
  • 1558 / 18 / 0
Wszystkim naraz, też mam kolesia który chodzi tiptopami, śmieje się sam do siebie, dziwi ludzi i w ogóle jest 100% nie ogarnięty.. dużo fety kiedyś mu chyba przeszkodziło, a przy tym doszły dodatki (groszki LSD bleble)
  • 63 / / 0
Jest to początek zespołu serotoninowego . Jeżeli chcesz ratować znajomego. Musisz sprawić ,że otoczenie będzie go akceptowało , jakim jest , i nie będzie się przejmował. Neuroprzekaźniki mu szaleją. I tak pewnie tego nie odczytasz
  • 63 / / 0
hahahaha
  • 1931 / 318 / 0
Kurwa, temat jak z wykładu Bodka :nuts:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Co do tematu. Po psychodelikach istnieje możliwość nie tyle "zawieszenia" co wywołania objaw schizofrenii ukrytych (większość psychodelików wywołuje podobny stan w czasie tripa - dość dokładnie jest to przeanalizowane i zaobserwowane już w latach 60, gdy w USA jeszcze prowadzono legalne badania nad LSD). Naukowcy są zgodni na tym etapie badań (wsółcześnie) nad LSD, że nie zapadają na nią osoby, które po jednokrotnym zastosowaniu nie mają do tego predyspozycji.
Dlatego jak już ktoś wspomniał wcześniej. Osoby, które leczyły się kiedyś psychiatrycznie, mają stany lękowe, depresje i inne choroby psychiczne pod żadnym pozorem nie powinny brać psychodelików, gdyż mogą znacznie wcześniej (już po jednej aplikacji) wystąpić objawy np. schizofrenii.
Polecam obejrzeć film LSD: Podróż do piekła, który czasem da się obejrzeć na National Geographic po więcej informacji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.